Już ty akurat wiesz,klient nikogo nie obdzwaniał,w zeszłym roku przerabiałem mu passata niemal identycznego i miał porównanie,zaraz przy odbiorze umawiał się na poprawkę i na bank nikogo nie obdzwaniał,nawet nie padła żadna kwota za tą poprawkę wiec nie ma opcji zeby szukał taniej czy lepiej. Tak czy inaczej ja nie wiem kto to auto przekładał,nie sieję żadnego zamętu i nie wiem kto to przekładał,myślałem ze ten ktoś jest na tyle uczciwy że się sam przyzna ale widzę ze się myliłem. Skoro wiesz ze nie robił tego zaden z polecanych,to napisz w takim razie kto,albo wytłumacz skąd to wiesz.Większość chłopaków wie kto przerabiał tego paska bo właściciel obdzwaniał warsztaty w poszukiwania chętnych do poprawki.
Mazurek nie siej zamętu pisząc że nie wiesz kto
Z tego co ja wiem nie robił tego nikt z polecanych
chyba to ja troche zamąciłem tym tekstem, tak sie złozyło ze pare dni przed tym tematem pisał do mnie forumowicz równieź o poprawienie paska,spitolony tez rok temu ale termin odpowiedni dla klienta po 1 czerwca wiec raczej to nie ten, więc sorkidomyslam sie czyje to auto bo chyba rozmawiałem z włascicielem o poprawce, szkoda ze nie wziołem tego byłby spory zapas kabelkówa czyja to robota ? większosć z nas chyba wie