• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Działania które zmuszą Polskę do umozliwnienia rejestracji anglików

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
powodzenia divorski :D moge się założyć, że w 2010 nie zarejestrujesz angola a podejrzewam, że w 2011 też nie :d

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
takie pierdoly jak to:::
Już można rejestrować nasze Angliczki RHD.Komisja europejska przegłosowała pozytywnie nasz problem.Udowodniliśmy naszą walką z betonowym rzadem i debilnymi urzędasami że mamy rację unia wysłuchała naszych argumentów i przyznała nam racje.Nie można gnoić polskiego obywatela bo polacy są mądrym narodem i potrafimy walczyć o swoje i jak się czują te debile którzy zabronili nam rejestracji może zejdą z drzew te urzędasy i zaczną o nas obywatelach myśleć.Do końca roku na pewno będzie można rejestrować bo jeszcze urzędasy papierkowo i ustawowo będą się ociągać jak to w Polsce ale już nie maja wyjścia jeżeli będą robić dalej problemy unia poda rząd polski do Strasburga i będą płacić karę ale i tak z naszych pieniędzy a oni za nic nie odpowiadają betony polityczne pozdrawiam wszystkich walczących i walczmy z betonami o wszystko.

wszyscy na forum juz slyszeli lub czytali ze niebedzie mozna rejestrowac angoli po przekladce lub bedzie mozna rejestrowac auta z kiera po prawej od paru lat
wiec niepiszcie takich glupot do czasu az wejdzie konkretna ustawa, niektórzy czekaja po pol roku bo Ktoś napisal takie bzdery , albo nieprzyworza aut
ja osobiscie jestem zatym zeby nierejestrowac aut z kiera po prawej nie zebym z tego wzgledu stracil robote ale mamy dosc w kraju malolatow krorzy nie umia jezdzic z kierownica po lewej a co dopiero po prawej
chyba ze jestescie za tym zeby firmy pogrzebowe mialy wiecej klientow zamiast warsztaty ktore przerabiaja angliki

pozdrawiam

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
chyba ze jestescie za tym zeby firmy pogrzebowe mialy wiecej klientow zamiast warsztaty ktore przerabiaja angliki

jestesmy za tym zebys nauczyl sie czytac to co zostalo napisane wczesniej, bylo juz o tym co zrobic zeby malolaty nie mialy dostepu do aglikow

---------- Dodano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Już można rejestrować nasze Angliczki RHD.Komisja europejska przegłosowała pozytywnie nasz problem.Udowodniliśmy naszą walką z betonowym rzadem i debilnymi urzędasami że mamy rację unia wysłuchała naszych argumentów i przyznała nam racje.Nie można gnoić polskiego obywatela bo polacy są mądrym narodem i potrafimy walczyć o swoje i jak się czują te debile którzy zabronili nam rejestracji może zejdą z drzew te urzędasy i zaczną o nas obywatelach myśleć.Do końca roku na pewno będzie można rejestrować bo jeszcze urzędasy papierkowo i ustawowo będą się ociągać jak to w Polsce ale już nie maja wyjścia jeżeli będą robić dalej problemy unia poda rząd polski do Strasburga i będą płacić karę ale i tak z naszych pieniędzy a oni za nic nie odpowiadają betony polityczne pozdrawiam wszystkich walczących i walczmy z betonami o wszystko.

Mozesz podac konkretnego linka do tej decyzji ? bo pierwsze slysze a plotki mnie nie interesuja ;)

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
jeżeli jesteś kierownikiem zakładu pogrzebowego to się ciesz będziesz miał klientów a jeżeli bierzesz udział w sklejaniu aut to stracisz klientów w obydwu przypadkach nie traktuje cie jako partnera do rozmowy zajmij się jakimś forum dla kobiet

jestesmy za tym zebys nauczyl sie czytac to co zostalo napisane wczesniej, bylo juz o tym co zrobic zeby malolaty nie mialy dostepu do aglikow

---------- Dodano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Mozesz podac konkretnego linka do tej decyzji ? bo pierwsze slysze a plotki mnie nie interesuja ;)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
----------------------------------------------------------------------------jeżeli jesteś kierownikiem zakładu pogrzebowego to się ciesz będziesz miał klientów a jeżeli bierzesz udział w sklejaniu aut to stracisz klientów w obydwu przypadkach nie traktuje cie jako partnera do rozmowy zajmij się jakimś forum dla kobiet-------------------------------------------------

niewyjezdzaj mi z takim tekstem doktorku

to jest dyskusja i pisze co mysle

a jak masz 20 wiosenek i to cie boli to spadaj na lapy

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Kolego jaro 33 wiosny to ja jestem już na drodze a twoje doświadczenie w prowadzeniu pojazdów jest jakie.nie rozumiecie problemu i nie zabierajcie głosu w tej sprawie

----------------------------------------------------------------------------jeżeli jesteś kierownikiem zakładu pogrzebowego to się ciesz będziesz miał klientów a jeżeli bierzesz udział w sklejaniu aut to stracisz klientów w obydwu przypadkach nie traktuje cie jako partnera do rozmowy zajmij się jakimś forum dla kobiet-------------------------------------------------

niewyjezdzaj mi z takim tekstem doktorku

to jest dyskusja i pisze co mysle

a jak masz 20 wiosenek i to cie boli to spadaj na lapy

---------- Dodano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

zawsze będę za rejestracją rhd w polsce jak zacząłem walczyć z polskim betonem w 2008 roku tak teraz się cieszę że unia daje polskim debilom politycznym w dupę i każe im rejestrować angliczki powinni im dopiepszyć takie kary żeby mogli zrozumieć jaki błędy robią i zmuszą ich.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
masz Crystusowe wiec sie nieodzywaj bo domnie masz troszke
nietylko lat ale i doswiadczenia

a pozaty niegadaj ze sklada sie cos bylejakiego

zegnam waszmoscia z PIS-u

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
jaro do mnie i tak młody jesteś, wszystkich krytykujesz tylko nie siebie, a jest niby demokraja daj żyć innym czyżby rozumy pozjadałeś? bez urazy

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
znowu bezsensowna dyskusja,jeden jest za drugi przeciw każdego wolna wola do wypowiedzi ale po co sie obrażać ;->

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jeżeli jesteś kierownikiem zakładu pogrzebowego to się ciesz będziesz miał klientów a jeżeli bierzesz udział w sklejaniu aut to stracisz klientów w obydwu przypadkach nie traktuje cie jako partnera do rozmowy zajmij się jakimś forum dla kobiet

kto zaczal ???

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Sorki za wprowadzenie trochę zamętu przepraszam ale przez entuzjazm na początku zdania zapomniałem dopisać słowo "będzie" moja pomyłka.Rządowcy w przepisach odnoszących się do przepisu co to jest samochód też napisali w ostatnim zdaniu że kierownica POWINNA być umieszczona z lewej strony.Co to znaczy powinna zasięgnąłem informacji u polonistów i okazało się że jest to dwuznaczne może a nie musi.Jeżeli po drodze jeżdzi stara angielska taksówka London Limited z kierownicą z prawej strony zarejestrowana w Polsce na żółtych polskich numerach rejestracyjnych a ministerstwo upiera się nad bezpieczeństwem to o co tu chodzi .Mnie nie interesuje że to jest auto zabytkowe interesuje mnie fakt że jeżdżi legalnie a a ja nie mogę swoim angliczkiem coś tu jest popiepszone nieprawda.

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Rządowcy w przepisach odnoszących się do przepisu co to jest samochód też napisali w ostatnim zdaniu że kierownica POWINNA być umieszczona z lewej strony.Co to znaczy powinna zasięgnąłem informacji u polonistów

To zasięgnij opinii u prawników bo języku prawniczym słowo "powinna" ma z goła inne znaczenie niż to któe znamy z języka używanego na codzień.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
niechce mi sie juz z toba gadac Panie Divorski

mam takiego kumpla co by sobie dal jaja obciac za PIS
i z Panem jest tak samo jesli chodzi o rejestracje angoli

pozdro

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
hehehehe lubie forum zawsze znajdzie sie cos na poprawienie chumora

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Nie mogę uwierzyć że z kimś tak prostym mogę "rozmawiać" wiedz o tym że mam w dupie wszystkie partie polityczne kieruje własnym tokiem myślenia znam wiele osób w Wadowicach ale nie spodziewałem się ,ze mogą tam być tak prości ............

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
watpie zeby to przeszlo w pl ja jestem na nie mieszkam w uk i mowie nie bo wiem jakie w pl sa warunki koszmarne to tyle

Cougar

Gaduła
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Warunki koszmarne może i są ale takie same dla tych co mają kierownicę i po lewej stronie. Jeśli oszczędzę jakieś 60% kasy jeżdząc z kierownicą po prawej to będę jeżdził. Może wolniej.. może mniej będę wyprzedzał ale nie wywalę ponad 2 razy więcej kasy na auto co pewnie i tak przywiezione z Niemiec było klejone i nawet ciężko stwierdzić w ilu miejscach. I mam gdzieś czy będę mógł zarejesrtować to auto w PL czy nie. Zarejestruję w UK. A jeśli raz na rok będę miał jechać do UK po MOT to zrobie to z wielką przejmnością mając świadomość, że wszyscy co szczekją jakie to niebezpieczne jeżdzić z kierownicą po prawej stronie w PL mogą mnie pocałować w d.....:)

Do góry Bottom