• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

siero3

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
Witam,
chcialem zapytac o cene przekladki Mercedesa C klasa 2003r 2,2 diesel sport coupe (czarna skora), oraz jak dlugo trwa cala przekladka?
z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam Karol

wcieszynski

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chwilowo jeszcze UK :-)
Witam,

Mam pytanie odnosnie przekladki powyzszego autka. 2008 rok, automat CVT, pelna opcja bez skory (jasna tapicerka), seryjna nawigacja Comand NavteQ, bez ksenonow.

Czy jest to auto latwe do przerobki... i jaki bylby koszt przekladki na Waszych czesciach plus czas realizacji?

Pozdrawiam
Wojtek

matgog

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam!
Mam pytanie: jaki będzie koszt przekładki bmw e46 2003 po lifcie , 2,0diesel , czarne skóry-kubełki, wykończenie w drewnie. Lampy przerobił bym we własnym zakresie.
Pozdrowionka :)

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam .Koszt przekladki BMW E 46 - robocizna + czesci + przeglad + lusterka - razem 6000 zl

---------- Dodano 14-01-2012 o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano 13-01-2012 o 20:06 ----------

Kolego wcieszynski nie napisales co prawda o jakie auto chodzi ale znalazlem twojega posta w innym dziale i sprawa sie wyjasnila . A wiec robocizna B klasy 3000 zl wraz z przegladem zerowym , nie znalazlem natomiast ( przynajmniej na allegro ) czesci do przekladki . Pozdrawiam i zapraszam Kristoff

wcieszynski

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Dziekuje, bede czekal na info zwrotne.

Ps. Ma Pan moze jakies zdjecia z przekladki B klasy? Duza roznica miedzy klasa A - ktora notabene jest w panskiej 1ej 10tce autek do przekladki ;-)

Pozdrawiam

W

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Chcialbym abysmy sie dobrze zrozumieli - ja nigdzie nie napisalem ze takie auto ( b klasa ) przekladalem . Jezeli szukasz warsztatu ktory juz takie auto przekladal to niestety ja nim nie jestem - chociaz zawsze kiedys ktores auto musi byc pierwsze . Jezeli bylbys kolego jednak dalej zainteresowany przekladka w moim warsztacie to chetnie przygotuje dla ciebie kalkulacje i wysle ja na PW.

Pozdrawiam Kristoff

wcieszynski

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Witam :)

Rozumiem ze autko bardzo nietypowe i praktycznie nie ma nikogo kto by juz je robil dlatego wole zadac jedno pytanie wiecej teraz niz pozniej zalowac ze go nie zadalem ;-)

Oczywiscie, jak najbardziej jestem zainteresowany przekladka wiec poprosze o kalkulacje na pw.

Co do A klasy, chcialem tylko sie zorientowac czy masz moze jakies zdjatka z przekladki takowego autka. W jakims stopniu podobne wiec chcialem miec ogolny poglad na autko przed i po.

Pozdrawiam

Wojtek :)

krzysiekol

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
witam i mam pytanie związane z przekładką forda transita. auto jest z 2003 roku z silnikiem 90 KM 2,4 turbo diesel. jakie będą koszty przekładki tego auta. proszę o wycenę?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Przekladka Transita ( robocizna + czesci + nowe lampy + nowe lusterka + przeglad ) wynosi 6500 zl . Busy przekladamy od " reki ". Na czas przekladki bezplatny samochod zastepczy .Pozdrawiam i zapraszam Kristoff

wisiu84

Nowy
Punktów
0
Miasto
UK
Witam

JAki by byl koszt przerobki samochodu 2004 AUDI A8 4.2 QUATTRO 4DR TIP AUTO SAT NAV.

Z gory dziekuje
TOmasz.

skowiak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
jeszcze uk / Wroclaw
Focus 2.0 benzyna zetec z 2005 roku (wersja 3 drzwiowa)
Vectra 1.9cdti sri 150 z 2008 roku.

Prosze o podanie cen przerobki oraz ewentualnego terminu (wracam do PL w polowie lutego).
Dzieki, pozdrawiam serdecznie
Michal

torbiasz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole
Witam. Jestem z Opola. Przejrzałem po trochu ten temat i zdecydowałem się Pana zapytać, jako iż odniosłem wrażenie, że ogarnia Pan temat, o cenę przekładki samochodu Toyota Celica GT4. Znalazłem na allegro coś w rodzaju dawcy: http://allegro.pl/toyota-celica-konsola-przekladka-anglika-95-99-i2057959119.html. Pytanie, czy to plus reflektory i wycieraczki wystarczy? Czy w ogóle korzysta Pan z części dostarczonych przez klienta czy tylko i wyłącznie na własnych?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Tak , wykonuje rowniez przekladki z czesci dostarczonych przez klienta . Oprocz w/w czesci , brakuje jeszcze maglownicy z przewodami ( nie widzialem jej na zdjeciach ). Kristoff

Do góry Bottom