• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

cannondale

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Dublin
Witam. Koszt przekladki wraz z czesciami ale bez lamp ( o tej godzinie nie moge sprawdzic ceny na lampy w hurtowni a montujemy tylko nowe , chyba ze klient chce miec uzywane ale w takim wypadku musi je dostarczyc sam ) wynosi okolo 10000zl

Witam Krzysztof
Jak wygląda sprawa z lusterkami?

adamov

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam,
ile kosztowałaby u Pana przekładka mazdy 6 w dieslu z 2004?
Pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam .Calkowity koszt przekladki 7500zl. W tej cenie jest : robocizna , przeglad zerowy , nowa szyba czolowa , nowe lusterka boczne , nowe reflektory , pozostale czesci sa uzywane . Na wykonana usluge udzielam rocznej gwarancji . Na czas przekladki oferuje bezplatnie samochod zastepczy . Pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Zawsze wymieniam lampy na nowe , nie bawie sie w odklejanie szkiel lub pilowanie przeslon ,chyba ze czesci dostarcza klient to wtedy montuje to dostalem

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Przekladka za przekladka. Dzien po dniu. Dopiero bylo Boze Narodzenie a juz czas skladac sobie zyczenia Wielkanocne. Wszystkim moim bylym, obecnym i przyszlym klienta oraz kolezanka i kolega zycze spokojnych i wesolych Swiat Wielkiejnocy oraz mokrego dyngusa.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Calkowity koszt przekladki 6500zl ( z lampami , przegladem itd. ) Na czas wykonywania uslugi bezplatny samochod zastepczy . Pozdrawiam

rafalno

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wroclaw
Znam cene Pana Jaro Dziekuje ale mnie bardziej interesuje cena Pana Krzysztofa. Pozdrawiam

---------- Dodano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Z gory dziekuje i do uslyszenia.

Dymek265

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam, jestem zainteresowany przekladka w pana zakladzie. Chce przelozyc Audi A8 2004 r. 4.2Q PB. Auto posiada:
- xenon skretny
- czarna skorzane fotele (sportowe)
- key less go
- podgrzewane fotele
- regulowane zawieszenie
- MMI 3D
- 4 strefowy klimatronic
- z przodu fotele sa regulowane szejscioma przyciskami (w innej opcji jest 4)
- itp.

Chcialbym poznac cene calkowita. Czy lampy sa w cenie ? Jak dlugo sie przeklada ? I czy kiedykolwiek u pana przekladali takie auto ? Zalezy mi na fachowej robocie.
Pozdrawiam :)

Dymek265

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
A czy ktos inny przekladal takie auto i moglby odpowiedziec na moje wczesniejsze pytanie ?

Do góry Bottom