Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Korzystajac z chwili wolnego czasu, chcialbym wszystkim Moim bylym , obecnym jak i przyszlym klientom zyczyc Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku.
Osobne zyczenia dla wszystkich kolegow przekladkowiczow.
Witam , Niestety u mnie jest zdecydowanie inaczej niz u JARO . Przedewszystkim czas przekladki wynosi okolo 3 tygodni , natomiast robocizna wraz z czesciami i oczywiscie z przegladem zerowym okolo 6000zl. Na czas przeladki oferuje rowniez auto zastepcze ( bezplatnie ) Poniewaz jest pan z Wroclawia , zapraszam do warsztatu - zobaczy Pan rozne auta w roznym stadium przekladki i na miejscu bede mogl udzielic odpoiwedzi na wszystkie dotyczcace przekladki forda . pozdrawiam
Ja natomiast chciałbym zapytać o cenę przekładki auta marki Volvo S40 z silnikiem 1.9 TD z roku 1997. Wiem że może się do wydawać śmieszne, bo cena takiego auta w Polsce nie sięga zbyt wysoko, ale jestem przywiązany do swojego auta, które użytkuję od roku i przeszło już kilka bardziej i mniej kosztownych napraw oraz wymian, co sprawia, że kupno niepewnej technicznie polskiej wersji auta mnie nie satysfakcjonuje
Witam . Robocizna 3500zl (w tej cenie przeglad zerowy ) , niestety na chwile obecna brak jest przekladki do tego modelu volvo ( przynajmniej na allegro )
Oczywiscie masz Rafal racje s ( sedan ) i v ( kombi ) przekladka jest taka sama . Poprostu szukajac czesci nie przyszlo mi do glowy popatrzec rowniez na kombi . Reasumujac : przekladka volvo s40 - okolo 6000zl ( robocizna 3500 zl plus czesci okolo 2500 zl )
---------- Dodano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------
PS. Moje gratulacje za kolejne odznaczenie ( dla Rafala )
witam.Robocizna 3000zl. czesci okolo 8000zl . W cenie przekladki przeglad zerowy . Na czas wykonywania uslugi samochod zastepczy ( bezplatnie ) Wolny termin po 25 marca . Z racji Panskiego miejsca zamieszkania zapraszam do warsztatu - na miejscu do obejrzenia auta przed w trakcie jak rowniez po przekladce ( w sumie 19 samochodow )
Witam prosze o podanie kosztu przekladki tego auta audi a6 c6 z silnikiem 2.0 tdi lub 2.7 tdi. Oczywiscie s line bedzie jeszcze drozsze w przekladce tak mi sie wydaje .Przerabialiscie wczesniej audi a6 c6.Prosze o odpowiedz dzieki!
Witam .Przerabialismy takie audi ( 2007 rok ) i koszt przekladki wynosi okolo 11000zl .Nie jestem pewien ale wersja s line nie powinna byc drozsza . Pozdrawiam