Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Prosze o podanie ceny dla Volvo S60 2.0T 2001rok. Kolor bezowy/kremowy czy jak mu tam, w kazdym razie jasny
Reflektory w cenie ?? Nigdzie nie przeczytalem, ze macie mozliwosc opinii rzeczoznawcy, a jezeli macie takowa mozliwosc to ile by to kosztowalo. Jestem Z Boleslawca, a jak wiadomo tam urzednicy sa nieco ''twardoglowi'', wiec papierkow im wiecej tym lepiej...
P.S.
Jezeli to nie jest problemem, prosze o przeslanie mi na priv co wchodzi w cene tejze uslugi (wyszczegolnienie???).
Witam.
Pytanie do Kristoofa.
Czy gwarancja obejmuje transport lub zwrot kosztow dostarczenia auta na poprawke.
Mieszkam w Warszawie a to jest kawalek drogi.
Nie mowie tu o pierdolach typu zle ulolony dywanik,tulko cieknie,sciaga,elektryka szwankuje.
Zwazywszy ze rozgladam sie za przekladka auta naladowanego elektronika.
Pozdrawiam i czekam na info.
Witam serdecznie, proszę o info odnośnie kosztu przekładki (na gotowo):
- Renault Kangoo, 2007 r., 1.6 benzyna
- Nissan Serena/Vanette, 1997 r, 2.3 diesel
- Fiat Doblo, 2004, 1.9 diesel
Witam.
Renault Kangoo - 5500 zl
Nissan - brak czesci do przekladki
Fiat Doblo - okolo 500o ( okolo dlatego ze auto w 2004 przeszlo FL i nie wiem o ktory model chodzi )
Chcialbym sie dowiedziec ile kosztowalo by przerobienie VW TOURAN 2004 r 2.0 TDI to jest wersja z manualna klima i ewentualnie czy jak kupie czesci z klimatronikiem czy da sie to zrobic i jak by pan podal jakies wolne terminy chodzi mi o listopad jezeli sa wolne i jak dlugo trwa przekladka takiego auta u pana czesci i lampy oczywiscie nowe byly by w moim zakresie prosze o odp
Witam, ile zapłaciłbym za zmiane licznika w A3 2007r. Mam bez fisa angielski licznik a chce eu z fisem, mam licznik i manetke ze sterowaniem fisem, prosze tez o cene z licznikiem jesli Pan ma dostep do takich części.