Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam!
Chciałem się zapytać ile by kosztowała przekładka peugeota 407 2004 2.0 hdi, sama robocizna i robocizna z częsciami?
Oraz jak długo zajmuję przekładka oraz jakie sa terminy?
dziekuję
pozdrawiam
Mam takie pytanie, mianowicie mógłbym sprowadzić dość okazyjnie passata 1.8 z 2000 roku i interesuje jaka by była u Pana cena takiej przekładki i czy oczywiście się opłaca
auto mogę kupić za 650 euro + jeszcze koszt sprowadzenia. A ile tak nawiasem mówiąc wynosi sama robocizna??
---------- Dodano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------
I chciałbym się jeszcze spytać o przekładke VW golfa IV/Bory z silnikiem 1.6 / 1.8 / 1.9 TDI oraz ewentualnie Renault Scenic MK1 po Lifcie z 2001/2003 z silnikiem 1.6
Witaj kristoff nadal czekam na części które miałeś dostarczyć do skody po przeróbce tj.jedno z plastikowych mocowań akumulatora i siedzisko bagnetu na umowie ustaliliśmy ze części te dostarczysz do 15/04/12 niestety do tej pory nie doszły pisałem do ciebie na pw ale nie mogę doczekać sie odpowiedzi napisz proszę kiedy mogę spodziewać sie dostawy tych częćci
Pozdrawiam
WItam
Niestety nic nie doszło do mnie a od 5 do 18 kwietnia byłem na L4 więc nie możliwe żebym coś przeoczył wyślij proszę jeszcze raz i podaj numer przesyłki będzie pewniejsze że nic sie nie spieprzy tym razem
A tak nawiasem posiadasz numer tamtej przesyłki chętnie sprawdze co sie z nią stało noże adres nie jest poprawny prześle ci jeszcze raz mój adres na pw
Pozdrawiam