• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] Przekładki Anglików Wrocław

skitas

Nowy
Punktów
0
Miasto
Krotoszyn
jaki koszt takiego auta? Mercedes w220 s500 rok 2001

roman1985

Nowy
Punktów
0
Miasto
lodz
Witam!
Chciałem się zapytać ile by kosztowała przekładka peugeota 407 2004 2.0 hdi, sama robocizna i robocizna z częsciami?
Oraz jak długo zajmuję przekładka oraz jakie sa terminy?
dziekuję
pozdrawiam

Damcio

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Mam takie pytanie, mianowicie mógłbym sprowadzić dość okazyjnie passata 1.8 z 2000 roku i interesuje jaka by była u Pana cena takiej przekładki i czy oczywiście się opłaca

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam . Robocizna + czesci + przeglad 5500 zl . Nie znam ceny zakupu auta tak wiec nie wypowiem sie na temat oplacalnosci przekladki . Pozdrawiam

Damcio

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
auto mogę kupić za 650 euro + jeszcze koszt sprowadzenia. A ile tak nawiasem mówiąc wynosi sama robocizna??

---------- Dodano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

I chciałbym się jeszcze spytać o przekładke VW golfa IV/Bory z silnikiem 1.6 / 1.8 / 1.9 TDI oraz ewentualnie Renault Scenic MK1 po Lifcie z 2001/2003 z silnikiem 1.6

C

czesiekwr

Witaj kristoff nadal czekam na części które miałeś dostarczyć do skody po przeróbce tj.jedno z plastikowych mocowań akumulatora i siedzisko bagnetu na umowie ustaliliśmy ze części te dostarczysz do 15/04/12 niestety do tej pory nie doszły pisałem do ciebie na pw ale nie mogę doczekać sie odpowiedzi napisz proszę kiedy mogę spodziewać sie dostawy tych częćci
Pozdrawiam

C

czesiekwr

WItam
Niestety nic nie doszło do mnie a od 5 do 18 kwietnia byłem na L4 więc nie możliwe żebym coś przeoczył wyślij proszę jeszcze raz i podaj numer przesyłki będzie pewniejsze że nic sie nie spieprzy tym razem
A tak nawiasem posiadasz numer tamtej przesyłki chętnie sprawdze co sie z nią stało noże adres nie jest poprawny prześle ci jeszcze raz mój adres na pw
Pozdrawiam

LUDWIS

Nowy
Punktów
0
Miasto
wrocław
pytanko ile kosztuje przerobienie land rover discovery 1 93r oraz discovery td5 2000r.

Do góry Bottom