dino
Bywalec
Witam wszystkich.( BYDGOSZCZ na allegro a konkretnie wioska Lipniki 7 km za bydgoszcza w stronę Poznania ) Dodaje następnego"kwiatka" do tego działo."Warsztat" NIBY mechaniczny który "reklamuje" się na Allegro pod nickiem pawi29m ze robi przekladki itd... jesli ktos chce dowiedzieć sie jak NIE należy robic samochodu i jak wyglada brudne auto w którym polowa rzeczy nie działa to niech zaprowadzi do nich ... lub napisze do mnie to sie przekona !audi a6 98 rok > klimatronic zamiast na LO dmuchać zimnym to gorace powietrze.Na HI lecialo tylko cieple ! zimnego powietrza ze o klimie nie wspomnę w ogóle nie było ! prawa strona sterowała lewa i na odwrót .siedzenia nie dosc ze brudne to plamy od płynu hamulcowego na przednich siedzeniach i to bardzo duze !!! szyba prawa nie działa , węże od klimy nie przykręcone ,przewody pod maska na wierzchu poprzedluzane byle jak i zeby bylo smieszniej to np mase dali w kolorze.... czerwonym i wisiała swobodnie na ... kolektorze wydechowym .najciekawsza sprawa ze ściana od strony nadkoli w ogole nie byla pospawana a zobaczyli to na geometri bo nawet nie bylo konserwacji na tych ich NIBY spawach ! widziałem rożnych partaczy ale takich to naprawdę ze świecą szukać !! po wyjechaniu od nich z "warsztatu" po przejechaniu ok 30km zablokowały sie hamulce bo źle coś wyregulowali i nie odbijał pedał hamulca do końca.gdy zostawialem u nich auto byl sam "szef" bez pracownikow ale gdybym tych ulungow zobaczyl przed wstawieniem to na sam wyglad bym nie zostawil auta.brudni od "stóp do głów" obdarci i chyba sa z jakiegos zakladu pracy chronionej bo nie sa chyba w pelni normalni ! po wielu przebojach ( ok 1,5 mies) udal mi sie odzyskac "samochod" ktory musialem zawiesc do poprawki do kogos innego.dobrze ze sie chlop zlitowal i w ogole chcial po kims poprawiac !!! o "tajemniczym" zniknieciu kilku moich czesci nie wspominam ! ( zamek lewy i lewa klamka od europy ktore mieli wymienic a nie wymienili bo... gdzies im sie "zapodzialy " reasumujac to naprawde watpie zyby ktos tych "mistrzow" przebil w tym dziale !!