• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Artykuly w polskich serwisach informacyjnych o anglikach

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nareszcie cos logicznego

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
"Przeróbki uznaje się za wady fizyczne, jeśli zapłacimy za auto cenę taką, jaka obowiązuje na auta nieprzerobione" i pierdziela takie głupoty nie do rzeczy

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl

Zgred1628

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żary
Panowie pier*dolicie głupoty krytykując redaktorów! Może Wy jako mechanicy zajmujący się przekładaniem aut staracie się robić to jak najlepiej i jak najdokładniej można, ale takich porządnych to na palcach dwóch rąk może by policzył...
Sam kilku krotnie chciałem kupić passata czy też mondeo i zdarzały się takie historie jak:
- Chcę otworzyć lewą szybę otwiera się prawa
- klima działa mizernie- prawie w ogóle
-fotele nie zmienione
- część urządzeń elektrycznych nie działa
- lampy pozostałe po angolu, to samo lusterka

Mało tego który z Panów pozwoli przyjść i przyglądać się klientowi co i jak robicie?
Który z Was zgodzi się na dokładny serwis celem sprawdzenia czy każde urządzenie działa jak należy?

Ja nie neguje przekładania angoli, bo sam chcę kupić A6 C6 i ją przerobić, ale naprawdę ciężko było znaleźć PORZĄDNEGO mechanika który spełniał moje wymogi do tego był w miarę tani jak i dostępny!

Sami dobrze wiecie, że jeżeli któryś z Was jest naprawdę uczciwym i solidnym mechaniorem to kalendarz z wolnym terminem jest napięty jak baranie jaja.

Więc jeżeli następnym razem któryś z Was będzie pisał, że to są bzdury to pomyślcie, że są ludzie którzy zrobią przekładkę jak najmniejszym nakładem pracy aby tylko wszystko się kupy trzymało a potencjalny klient zapłacił za usługę- NIE KAŻDY JEST UCZCIWY!!!
A skoro się tacy zdarzają to nie miejcie pretensji do ludzi, że się obawiają anglika!!!
Pozdrawiam

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
a co Ty możesz wiedzieć o przekładkach... usterki o których piszesz to dziecinada i wątpię żeby na tym forum ktoś przerabiał tak samochód i oddawał z niesprawnościami o których pisałeś no chyba że trafiłeś na dzieło Pana "Henia" który uczy się przekładać w stodole i nie ma pojęcia co i jak zrobić żeby te wszystkie rzeczy działały.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
może i jest mnóstwo nie zaprzeczam ale na tym właśnie forum jest dużo ludzi którzy odwalają na prawdę dobrą robotę i dlatego właśnie istnieje to forum, żeby ich zrzeszać a taki przykładowy Pan "Henio" mógł się od nich czegoś nauczyć i poradzić.
Jeśli ktoś odwala fuszerę lub robi dobrą robotę przeczytasz o tym na forum.

Zgred1628

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żary
Tak, zgadzam się z Tobą! Jest kilka osób na forum które maja pojęcie o tym co piszą czy też co robią, lecz to nie zmieni faktu, że stereotypu tak szybko się nie zmieni właśnie przez takich "Panów Heniów".
Pozdrawiam!

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Calego artykulu nie skanowalem, jedynie ten wycinek gdzie jest wzmianka o nas:

1olek

Anglikomaniak
Punktów