• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

accord 2004 cena przekładki

Status
Zamknięty.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
moze i jest jak piszesz tylko niejestem koniem i siana mi nie trzeba

pozatym kto madrzejszy (w przeciwienstwie do ciebie ) i tak bedzie przerabial angole
bo kiera ma byc po borzej stronie

a jezeli ktos chce jezdzic angolem to prosze bardzo
a i tak wiem ze to beda same malolaty zeby zaszpanowac angolem przed jakas dziewka

narazie do garazu i tyle jak napisal Magik

pozdrowienia dla Krakowa

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Jakie ty masz poglądy tak mi troche obórką zajechało nie zniżaj się poniże poziomu podobało mi się tylko jedno w twojej wypowiedzi że zrozumiałeś że kto będzie chciał będzie jeżdżił angolkiem a kto będzie chciał przełoży kólko na lewo ( teraz jest Święto Zmarłych słuchaj informacji ile matołow z kierą po lewe się rozpiepszy w ten weekend) to już widać ze troche przekonałem cię do demokratycznego myślenia to jest pozytywne.Pamiętaj że ja nie jestem małolatem i wiem co robię dalej podróżuję po polsce moim angolkiem i mam tylko opłacone OC i mam w dupie to że rząd mi kładzie kłody pod nogi i tak doczekam się rejestracji i jeszcze założe sprawe o odszkodowanie w unii.Taka drobna uwaga jesteś z Papieskiego miasta nie pisz borze tylko boże.Please.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom