Pan divorski ma racje,zyjemy w demokratycznym kraju i powinna byc mozliwosc rejestracji anglika bo tak jest w innych demokratycznych krajach.Ja osobiscie jestem pelen szacunku za upor i walke z polskimi urzedami.To naprawde godne podziwu.Pelen szacun.Tylko jestem ciekawy jak pan sobie wyobrazasz kobiete za kierownica z prawej strony powiedzmy auta klasy Vectry,najlepiej kombi pod zatloczonym marketem.Gdzie taka kobietka,czesto bladynka w malej Corsie ma pelne rece roboty.Albo dziadka z babcią w wieku emerytalnym ktorzy sami z siebie juz nie wiele widza,ze o lusterkach Kruzgor(czy jakos tak) nie wspomne.A tu jeszcze autobus zaslania.
W porzadku,my jestesmy mlodzi(czesto nawet piekni) ale sa takze ludzie starsi i tacy ktorzy nie uwazaja sie za mistrzow kierownicy.
Ja nie jestem ani za,ani przeciw przekladkom czy tez rejestracji anglikow,kazdy powinien miec wybor.Zastanowmy sie jednak czy to bedzie tak duzo lepiej.U nas w kraju z racji biedy ludzie beda najpierw kupowac (bo bedzie znacznie taniej) a potem zastanawiac sie czy beda potrafic jezdzic.Bedzie bezpieczniej?