W 407 coupe z xenonem skrętnym temat jest bardziej skomplikowany niż w zwykłej halogenowej lampie z 407. W zwykłej do obrócenia jest przesłona, w xenonie skrętnym są dwie przesłony jedna górna która w wersji europejskiej i angielskiej jest identyczna natomiast ta dolna do której zamontowany jest elektromagnes który obniża przesłonę odcinającą światło mijania niestety nie da się przerobić. Przesłona jest specjalnie wytłoczona pod elektromagnes, a część ruchoma odcinająca światło jest odpowiednio podcięta oraz wyprofilowana łącznie z przetłoczeniem który wzmacnia element. Fizycznie nie ma możliwości jej zamiany bądź odwrócenia ponieważ nie zmieści się od strony odbłyśnika. Jedyne rozwiązanie to wymiana samej dolnej przesłony na taką z wersji europejskiej. Pracy jest sporo, ale nie jest to niewykonalne. Soczewka jest skomplikowana ponieważ zawieszona jest na stelażu razem z modułem skrętu i trzeba uważać żeby czegoś nie urwać bo części są małe i delikatne. Temat ogarnąłem, czas pracy jak poświęciłem to ok 4 godziny na lampę. Xenon działa moduł skrętu również bez najmniejszego problemu.