leon
Początkujący
mam a4 b7 i mam lustra

Jestem w trakcie przekładki Octavia I fl jak moge przerobic swiatla bez kupowania nowych
Witam. czy da sie przerobic ksenon skretny z anglika na europe w audi a6 c6 2007 rok?i jeszcze jedno nie dosc ze swieca po angielsku to jeszcze bardzo wysoko i nie moge ich obnizyc. prawdopodobnie wiazka europejska byla ze zwyklymi ksenonaki z regulacja przy kierownicy a te moje ksenony skretne sa automatyczne i maja takie ustrojstwo przy wachaczu ktore reguluje wysokosc swiatel niestety nie mam takiej wiazki i nie bardzo wiem co z tym zrobic:ke:
LUSTERKA NIE PODLEGAJA OCENIE -poprostu śmiech na sali(najlepiej ich nie miec bo po co)normalnie. lusterka nie podlegają ocenie przy przeglądzie - dla każdego ustawienie jest inne.
a lampy można albo wyregulować tak by świeciły w miarę i dogadać się z diagnostą , albo wrzucić na czas przeglądu europejskie.
ingerencja w lampę jest w zasadzie niedopuszczalna przez prawo , ale jeśli świeci prawidłowo to nikt się w polsce o to nie doczepi. u niemca wystarczy oznaczenie na lampie że jest do ruchu lewostronnego i masz chłopie problemy.
Lusterka to element odpowiedzialny za bezpieczeństwo ! Nawet jak mówią o tej ustawie pozwalającej na rejestracje RHD to mowa o zamianie lusterek i światłe.
Tylko moje świecą maksymalnie na przeciwległy pas ruchu, w nocy nie da się jechać wcale bo nic nie widać.A u Niemca jest porządnie wszystko zrobione nie tak jak tu,Polska to Meksyk Europy.