• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zniżki z UK. Gdzie akcepuja w PL

piotrekkk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
UK
Posiadam 7 lat no claim bonus na angielskiej polisie. Chce ubezpieczyc drugiego anglika w PL i zastanawiam sie ktore ubezpieczalnie akcepuja bez problemu znizki z UK?

pluciorx

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
Warszawa
www.pcxsolutions.co.uk
PZU moje zaakceptowało ale przedtem np link4 wymyślił sobie że chce notarialnie przetłumaczone zaświadczenie, cokolwiek to oznacza, nie daj się nabrać jak chcesz podam Ci dobrego agenta.

piotrekkk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
UK
PZU moje zaakceptowało ale przedtem np link4 wymyślił sobie że chce notarialnie przetłumaczone zaświadczenie, cokolwiek to oznacza, nie daj się nabrać jak chcesz podam Ci dobrego agenta.
W sumie znizki mi zaakceptowali. To znaczy firma w ktorej ubezpieczylem. Ale sek w tym ze znizki sa przypisane do numeru PESEL a tam mam zero znizek bo w PL nie mialem wczesniej zadnego ubezpieczenia a w UK mam 8 lat bezszkodowej jazdy. UFG ma to gdzies i nie chce mi dpisac znizek do mojego PESEL.

pluciorx

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
Warszawa
www.pcxsolutions.co.uk
bo to nie UFG dopisuje :) mi najpierw Axa dopisała 3 lata z UK i tyle niby pokazuje UFG pomimo ze minęły już kolejne 2 lata, mam kilka ubezpieczeń i na każdym widnieje co innego każde towarzystwo robi to wedle własnego uznania, wiec jeżeli cena jest ok to ja bym się tym tak nie martwił ważne żeby było wszystko w zgodzie z tym co deklarujesz.

piotrekkk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
UK
Z tego co sie dowiedzialem to UFG trzyma historie twoich ubezpieczen. Tak jak pisalem dana firma moze z wlasnej woli zaakceptowac znizki ktore posiadasz ale one niestety nie zostana automatycznie dopisane w systemie UFG

Adkoman

Nowy
Punktów
0
Najwazniejsze to znaleźć dobrego agenta, bo jest wiele ludzi, ktorzy chcą wyłudzić pieniądze. PZU akceptuje bez problemu zniżki z UK, jak inni- nie wiem.

piotrekkk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
UK
Akceptuja ale po roku w systemie UFG zostaje ci tylko 10% Nie mozna dopisac znizek na stale. Dopiero musisz je sobie wypracowac w PM

Do góry Bottom