Witam wszystkich użytkowników forum, to mój pierwszy post wiec troche posłodze, ale forum jest naprawde swietne i dzieki niemu już bardzo dużo się dowiedziałem 
Wybieram się niedługo na ok tygodniowe odwiedziny do siostry w okolice Londynu. Z uwagi na to iż dosyć pilnie potrzebuje kupić auto dostawcze, chciałbym przy okazji wizyty coś kupić, mimo iż siostra mieszka w Anglii nie bardzo może mi pomóc w zakupie gdyż totalnie nie zna sie na samochodach a poza tym jest ciagle busy
wieć musze zrobić to samemu, niestety problem w tym że nigdy nie byłem w anglii i stąd moje obawy czy w ogóle podołam temu zadaniu. Oczywsicie nic nie będe robił na siłe i jak się nie da, to powiem trudno i będzie tylko wycieczka, a po powrocie poszukam czegoś na miejscu, ale jednak dla własnej satysfakcji i nie ukrywam, że także chęci oszczednosci, chciałbym dzwignąć to samemu, poza tym chciałbym kupić raczej młode auto, a póki co do PL raczej sprowadzane są starsze "angliki" .
Wiem juz z forum o aukcjach, ale nigdzie nie mogłem znalezc czy na takich aukcjach gdzie licytuje sie w realu, sprzedaja tez nieuszkodzone auta dostawcze?
Kolejne pytanie, to czy wracajac na kołach autem dostawczym płyne promem dla osobówek, czy musze wjeżdzać na ten dla aut ciężarowych Podobno tez jest znacznie droższy) ???
Kolejna sprawa, to czy jak z aukcjami nie wyjdzie, to czy w Anglii są jakies gazety z ogłoszeniami czy cos podobnego??
Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie
Wybieram się niedługo na ok tygodniowe odwiedziny do siostry w okolice Londynu. Z uwagi na to iż dosyć pilnie potrzebuje kupić auto dostawcze, chciałbym przy okazji wizyty coś kupić, mimo iż siostra mieszka w Anglii nie bardzo może mi pomóc w zakupie gdyż totalnie nie zna sie na samochodach a poza tym jest ciagle busy
Wiem juz z forum o aukcjach, ale nigdzie nie mogłem znalezc czy na takich aukcjach gdzie licytuje sie w realu, sprzedaja tez nieuszkodzone auta dostawcze?
Kolejne pytanie, to czy wracajac na kołach autem dostawczym płyne promem dla osobówek, czy musze wjeżdzać na ten dla aut ciężarowych Podobno tez jest znacznie droższy) ???
Kolejna sprawa, to czy jak z aukcjami nie wyjdzie, to czy w Anglii są jakies gazety z ogłoszeniami czy cos podobnego??
Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie