• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup anglika Bmw e46 lift i przekładka z rozbitej

Kamil9674

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Mam pare pytan dotyczacych własnie przekładki jak i rejestracji pózniej takiego auta. Pare dni temu miałem wypadek własnie bmw e46 lift 2.0 diesel Sedan, auto nie bardzo nadaje sie do Naprawy wiekszac karoseri jest zniszczona przednie koła pourywane lecz srodek auta jest nie naruszony i silnik tez, wiec pomyslałem kupic takie samo tylko anglika i zrobic przekładke z rozbitego, mozecie mi powiedziec czy to bedzie najlepsza opcja w takiej syuacji czy jest jakas inna, wogóle jak auto bedzie chodzic po przekładce z anglika bedzie jakas róznica? znalazłem gosc który własnie sciaga angliki i moze mi sciaganac do tyg czas takie auto....
I jeszcze mam takie pytanie czy bedzie jakas mozliwosc zeby poprostu nie przerejestrowywac auta i płacic tylko poprostu z rozbitej bmw jakos przełozyc blachy i nr vin, poprpstu paiery zostały z rozbitej bmw? bo kompletnie nie mam pojecia co zrobic i nie mam kogos sie poradzic.

Do góry Bottom