• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup Anglika A4b6

lisekexeter

Anglikomaniak
Punktów
10
Miasto
WML
Auto z kategoria c pewnie z aukcji ubezpieczeniowej bo po obcierce dlatego bez papierow,w UK nie placi sie nic za dowod wiec bedzie latwil paiery przez kogos kto pobiera prowizje,odpusc to auto ale powiedz zeby sie odezwal jak beda papiery. Ja mam taka sama audice w sedanie tez niebieska w srodku i na zewnatrz ktora kupilem na wyspie za 3500zl z rocznym przegladem i papierami,sprzedalem felgi za 1200 i radio jvc za 400 czyli mam fure za 1900zl sprawna i bez obcierek.

Punktów
0
No wlasnie on mowil ze inaczej nie bedzie zalatwial auta dopoki nie bedzie spisana umowa
A gdzie kupiles swoja audi na jakiejs gieldzie czy na portalu jakims aukcyjnym

dawid529

Początkujący
Punktów
0
kamyczek, sprzedam ci zafire b za 6500zł

volodymyr_iv

Początkujący
Punktów
0
Witam! Mam a4 b6 avanta 2004 r. z silnikiem 2.0FSI 150KM. W przyszłym tygodniu będzie do sprzedania. auto już przełożone na lewą stronę. Zostało się nabić klimę i zrobić przegląd. Będziesz miał auto już gotowe do użytkowania w kraju i cały pakiet dokumentów niezbędnych do rejestracji. Auto całkowicie sprawne i wszystko działa. Daję gwarancję na przeprowadzone roboty. Auto zostało kupione od miss w Anglii i na kołach przyjechało do Polski. Jeśli by zainteresowało to zrobię dziś parę fotek, bo jeszcze nie robiłem. W razie pytań proszę śmiało. Tel. 507-986-096

Do góry Bottom