• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

zakup 407 anglik w polsce

krzysiek5555

Początkujący
Punktów
0
Miasto
rzeszów
Witam. Mam zamiar w niedługim czasie kupić anglika 407 w polsce. i mam pytanie jak wyglądają formalności zakupu takiego samochodu? jak powinna wyglądać umowa(mam ją zawerzeć z tym co przywiózł samochód z GB czy z poprzednim właścicielem w GB)? jakie daty powinny być wpisane w umowie? nie wiem jak długo jest ten samochód w RP i czy to jest istotne jak dawno samochód przyjech? po kupnie takiego samochodu gdzie najpierw i jakie formalności musze załatwic? przekładke sam chce zrobic ale na wiosne a kupić bym chciał nawet jutro.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
A mozna wiedziec dlaczego. Przerabialem ostatnio takiego i nie mialem zadnych problemow (konstrukcyjnie podobny do 307)

krzysiek5555

Początkujący
Punktów
0
Miasto
rzeszów
przekładke wiem co i jak ale jak wygladaja formalności kupna tzn umowa jak i z kim i jakie daty zeby nie bylo problemów z urzędem celnym i skarbowym.

---------- Dodano 26-12-2010 o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano 20-12-2010 o 11:56 ----------

pomoże ktos? czy jak kupuje w polsce anglika to w v5 powinna byc ta czę ć co ja wysylam ze auto bylo kupione na export?

Do góry Bottom