• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

z londynu

zaba

Nowy
Punktów
0
Miasto
kuznica
jaki koszt transportu z Londynu osobowki w okolice bialegostoku lum miejsce w polsce gdzie by bylo najtaniej i jaki czas realizacji. w dacie ok 19,20,21 02.Jak taki transport sie odbywa czy trzeba razem z samochodem byc na miejscu.

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Auto z pod domu ?

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
To trzeba liczyć te 1700 zł lekko .

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Jeżeli za transport trzeba zapłacić 1700 zeta to chyba warto pokusić się o przyjechanie nim na kołach, często teraz tak robią rodacy, np kolega to jak autko do Polski odstawiał znalazł znajomego co jedzie sobie na odwiedziny czy to święta daje mu jechać do domu i już, koszt jest taki z Lodnynu do mnie jest 1600 km razy paliwo + eurotunel np wczoraj był za 80 F licząc 100 l paliwa czyli o połowę taniej niż zlecić komuś, jest jeszcze jedno wyjście lecieć sobie samemu czyli koszt biletu jakieś 200 zł.
Z wyliczeń wynika, że w 1100 się zamknie lecąc po auto samemu 900 zł jak się znajdzie kogoś kto tym autem przyjedzie.
pozdrawiam

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Tak tylko jeszcze jest kwestia motu taxu ubezpieczenia i reszty a to już tak różowo nie wygląda ... Nie wspomnę o samochodzie który nie odpala ...

Iwa-Trans

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wloclawek
A co jak ktoś ma wiecej aut?
Jak auto ma kat. C?

:)

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Albo B :devil:

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
No fakt ja mówię o aucie dobrym a nie o szrocie :wack: taki co ma i mot i tax, ale takie to pewnie więcej kosztują tylko myślę sobie że do jeżdżenia dla siebie to bym szrota nie brał.

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Aj tam od razu szrot :D nie jeden takim po Pl jeździ a nawet o tym nie wie i się pewnie cieszy,że ma samochód :D

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Powiem Ci Oktawian, że nawet znam, sąsiad mój chodzi koło mojego auta i wyzywa od szrota a sam ma wyklepany przystanek i jeździ nim, i jakie to fajne autko i jaki to dobry blacharz mu to klepał, zrobił na cymes i on innego nie chce bo tu wie co ma :wack: a tak poważnie sam się zastanawiam czy lekko pukniętego nie kupić przerobić dla córki a potem może drugiej ;-> takim to raczej nie przyjadę??

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
W takim przypadku to służę pomocą :)

Od przyszłego miesiąca chce wprowadzić dodatkowo usługę naprawiania na miejscu w uk samochodu który ma jakieś elementy do wymiany typu błotnik drzwi itp i od razu przed zjechaniem do Pl robić VIC test ...
Auto kupujesz za grosze i możesz je zarejestrować .

Do góry Bottom