• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wloty powietrza (bora golf) Potrzebna pomoc

karol89009

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chodzież
Witam wszystkich. Moje auto to bora ,a kupiłem przekałdke do golfa IV,a jak wiadomo wloty powietrza w desce golfa nie są podświetlane. Z tego co zdazylem zauważyc to środkowy wlot zostawie z bory ponieważ raczej bedzie pasować. A co do bocznych wlotow to jak kupie wloty od bory to wejdą mi w ta deske od golfa? (w desce od golfa nie ma dzorek na kable ale to wydaje sie byc szczegołem ). Czy moze da sie jakoś przerobic te golfoskie ?? (chociaz nie wydaje mi sie to mozliwe). Jakie wy macie pomysly ? Prerabialiście juz kiedys ten temat ?

adambiker

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
stalowa wola/irlandia
tez kiedys probowal;em dodac oswietlenie w desce od golfa, ale niestety nie powidlo sie to, jesli sprubujesz pzrelozyc wlopty od bory to nie spasuja ci, inne mocowania, wiec raczej daruj sobie ten zabieg i zostaw tak jak jest,

karol89009

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chodzież
Aha okej. Narazie sobie podaruje to podswietlanie ,ale jak skoncze przekladke to sproboje z tym pokombinowac. Jesli mi sie uda wymysleć jakąś złota metode to napewno napisze. Dzieki pzdr

Do góry Bottom