• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat w Bydgoszczy.

rafal151006

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Czy możecie mi polecić jakis sprawdzony warsztat w Bydgoszczy lub w okolicy. Właściwie to może byc teren całego wojwództwa kujawsko - pomorskiego. Chodzi o przekładkę bmw e39 i te wszystkie duperele z tym zwiazane. Jak nie znajdę to w ostateczności dojade w każde miejsce w Polsce :gora: Pozdrawiam serdecznie.

dino

Bywalec
Punktów
0
Miasto
INOWROCŁAW
Byle nie w Lipnikach k/bydgoszczy

To jest wioska na trasie na poznan ! tylko tam im nie dawaj nawet za darmo jak beda mieli zrobic !

k4rol

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
mam wszystko
tylko sie zastanawiam jak to jest ze sciana grodziowa bo musi byc podmieniona razem z blaszanym podszybiem na ktorej to sa numery VIN

celica 2000r

Bronek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
W Bydgoszczy mogę polecić warsztat zajmujący się głównie naprawami powypadkowymi. Widać, że znają się na rzeczy, robią szybko i efekty są naprawdę ok. No i mają samochody zastępcze;) Gdyby ktoś potrzebował, to kontakt znajdziecie na stronie: http://szkody-komunikacyjne.pl/

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Kolega szukal warsztatu ponad 2 latka temu......... Apolllo jest oddalony od Grodu nad Brdą jakies 120km......jakby ktoś szukal jeszcze

Do góry Bottom