• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VW Bora warjują wycieraczk i!?

jnahib

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Ostróda
Mam pewien problem od jakiegoś czasu coś dzieje się z wycieraczkami szyby przedniej jak włączam zapłon to uruchamiają mi się wycieraczki machną pare razy albo raz i się wyłączają to samo czasami dzieje się jak uruchomie wycieraczki na jedno zgarnięcie wody to machją one kilka razy co może być przyczyną ?

adambiker

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
stalowa wola/irlandia
ale to od razu pojawilo sie po przekladce czy moze po jakims czasie, wczesniej dzialaly prawidlowo?

jnahib

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Ostróda
Wcześniej było wszystko prawidłowo autko po przekładce jest już 8 miesiecy

adambiker

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
stalowa wola/irlandia
dziwne, sprawdz przy silniku wycieraczek wylacznik krancowy, moze cos nadpalone, wytarte, jakies styki i dla tego tak sie dzieje,

damiaan

Nowy
Punktów
0
Miasto
bochnia
proste to jest akurat przekaznik 337 taki duzy prostokatny pod kierownica rozerbrac i wyczyscic styk lub wymienic przekaznik na plytce on jest zwiernorozwierny

damiaan

Nowy
Punktów
0
Miasto
bochnia
w golfie rzadko sie przypalaja bo one sa sterowane przekaznikiem bieg czasowy i pierwszy sa wlasnie przez ten przekaznik tylko 2 bieg jest beazposrednio

bevery9

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
KGR 01 32
Może ja miałem pecha ale miałem 3 golfy benzyny i diesle i za każdym razem musiałem wymieniać manetkę.

Do góry Bottom