Witam, mam do sprzedania bardzo ładnego i doinwestowanego Volkswagena Passata z 2002 roku. Auto jest bardzo bogato wyposażone, posiada m.in. czujnik deszczu, autoalarm, ESP, zmieniarkę na 6 CD, kierownicę multifunkcyjną obszytą skórą, podgrzewane, pół skórzane - pół alkantara siedzenia, elektryczne i podgrzewane lusterka, wszystkie elektryczne szyby, centralny zamek z pilota, oryginalne alufelgi VW 16 cali, klimatronik, oryginalne radio, tempomat, 6-cio biegowa skrzynia wraz z bardzo dynamicznym, a jednocześnie oszczędnym silnikiem 130 koni. Auto pochodzi z Anglii, przyjechało na kołach, obecnie znajduje się w Polsce, możliwość obejrzenia w okolicach Krasnegostawu, województwo lubelskie. Zawieszenie w bardzo dobrym stanie, nic nie stuka, brak jakichkolwiek wycieków z silnika czy skrzyni. Możliwość sprawdzenia auta w dowolnym warsztacie. Auto posiada 2 komplety kluczy, oraz kompletną historię serwisową. Dla zainteresowanych więcej zdjęć mogę podesłać na maila lub facebooka. Możliwość kontaktu: 785-686-046 lub 785-948-195. Cena około 8000 PLN oczywiście do negocjacji. Wiem że dużo, co do ceny możemy się dogadać, najlepiej po obejrzeniu auta.