• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tylne szyby laguna II nie działają

adrian5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Potrzebuje pomocy przy tylnych szybach nie działają,w angielskiej instalacji działały,przełożyłem cała instalację na europejską oprócz instalacji drzwi wersja europejska jest bogatsza więc wydawało się ze nie będzie problemu .
Dodam że wersja europejska przekładki miała wszystkie szyby domykane impulsowo
a anglik tylko kierowcy(bezpieczniki sprawdzałem są ok. inne urządzenia działają)
Może mieliście taki problem proszę o pomoc.
Pozdrawiam Adrian

adrian5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koszalin
To akurat wiem ale co powinienem zrobić aby ten problem rozwiązać liczyłem na jakąś podpowiedź Fachowca Więc muszę pogłówkować jak sobie z tym poradzę dam znać na pewno się komuś to przyda (podpowiedzi mile widziane)

maciek1630

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Nasielsk
miałem coś podobnego kiedyś, po wymianie wiązki nie działały mi szyby, posprawdzaj miernikiem moze wystarczy doprowadzić plusa, i będzie działać, jak byś chciał to mam całe mechanizmy z wiazkami dzwiowymi w pomocyjnej cenie

adrian5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Szyby działają podjechałem do znajomego elektryka z angielską wiązką dołożył z niej do europejskiej 3 kable koszt 50 zł silniczk zostały te same i wiązki tylnych drzwi:banan:

Do góry Bottom