• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Trasnport Samochodów, motorów, maszyn, rzeczy PL- GB- PL. Samochody na zamówienie . VIC TEST kat. C

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
WITAM

Nasza Firma świadczy usługi transportowe na trasie Polska - Wielka Brytania - Polska

# Jesteśmy w stanie przetransportować każdy ładunek - samochody, motory, quady oraz wszelkiej maści maszyny i paczki indywidualne . Działamy na CAŁYM obszarze Wielkiej Brytanii oraz Polski .

# Wozimy także samochody do UK na przegląd powypadkowy VIC TEST ! Posiadamy zarówno naczepy plandeki wyposażone w najazdy jak i AUTO - LAWETĘ którą bez przeszkód odbieramy auta i nie tylko z aukcji EBAY i podobnych !! . Koniec problemów z odbiorem uszkodzonych aut z zatłoczonych angielskich uliczek !! Naszą AUTO - LAWETĄ z wciągarką wjedziemy WSZĘDZIE !

# Pomagamy w odzyskaniu dokumentów oraz załatwieniu formalności .

# Dodatkowo jest możliwość NAPRAWY auta kat. C który jest uszkodzonym w mniejszym stopniu i zrobienie mu VIC TESTU przed przywiezieniem do Polski !!

# Sprowadzamy na zamówienie wszystkie samochody także kategorii B, C, D, X jak i z dokumentem V5, motory i maszyny .

# Sprowadzamy również same CZĘŚCI do wszelkiej maści pojazdów.

# Jesteśmy w stanie odebrać KAŻDĄ ilość aut, motorów i maszyn . W Anglii jesteśmy 2 razy w tygodniu. Powierzony nam TOWAR dociera w takim stanie w jakim został załadowany . KAŻDY ładunek jest ubezpieczony !!

Gadu-Gadu - 1284730
Tel. 663 404 518 - Oktawian
o.wojcinski@gmail.com

Nick na allegro oktawian15 , można sprawdzić komentarze :)

Tomek555

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam serdecznie.
Jaki bedzie koszt za transport motocykla oraz osobowki VW Passat Kombi z Herefordu ( UK ) do Kępna kolo Poznania.
Dziekuje slicznie za odpowiedz....
Pozdrawiam....

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Za motor średnio 700 zł a za samochód 1500 zł .

Pozdrawiam

piasekk1

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Bełchatów
tak OKTAWIAN to sprawdzona i zetelna firma w razie problemow kontakt telefoniczny wszystko bez problemow oby wiecej takich przewoznikow

N

niko123

Chciałbym udzielić wielkiego pozytywa dla Oktawiana za profesjonalizm, super podejscie, stały dobry kontakt przy sprowadzaniu dla mnie Avensis z GB.Pozostała co prawda kwestia dokumentów .. wierzę że i to uda sie dopiąć do końca. Spośród wielu innych ofert wybrałem właśnie jego i jestem zadowolony

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
No dokumenty to już wina anglika, że ciapa jest i sam nie wie co wypełnić w V5 . :D

Pozdrawiam .

drevan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Polska
bardzo chciałbym napisać że również polecam tą osobę ale niestety nie mogę - 2 miesiące zwodzenia po wpłacie zaliczki w wysokości 2000 zł i zero rezultatów tylko puste obietnice, zaliczka została mi zwrócona ale bez jakiegokolwiek zadośćuczynienia, a tłumaczenia o braku miejsca na tirze, kupnie samochodów dla siebie wiedząc że czekam już tak długo nie usprawiedliwiają tego typu postępowanie - w moim mniemaniu zostałem potraktowany jako osoba udzielająca nieoprocentowaną pożyczkę, kontakt był miły choć sam musiałem dzwonić aby uzyskać informację dlaczego nie mam jeszcze samochodu, a w późniejszym czasie był brak odpowiedzi na moje pytania (sms, GG, forum)

nie piszę aby komukolwiek zaszkodzić bo najwidoczniej jest kilka zadowolonych osób - mam jednak nadzieję że Oktawian zmieni swoje postępowanie, dodam jeszcze tylko jedno - gdybym był złośliwy wykorzystałbym nasze rozmowy i pseudo umowę, liczyłem jednak że sam się odezwiesz i coś zaproponujesz

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Co fakt to fakt było kilka kłopotów . Z racji, że trochę się to przedłużało (okres przedświąteczny) wpłaciłem ze swoich pieniędzy zaliczkę za samochód w wysokości 300 funtów w komisie żeby nie został sprzedany . Poszedłem jeszcze na rękę biorąc zaliczkę w zł a docelowo miała być zapłata w funtach na miejscu i oddanie zaliczki w złotówkach . Po pewnym czasie dostałem informację, z prośbą zwrotu zaliczki bo kupujący jedzie do Anglii po inny samochód i nie wyrobił się z pieniędzmi ... ale chce samochód dalej.... . Zaliczka jeszcze w ten sam dzień wróciła na konto . Kontakt przez gg pominę, gdzie nie doszła do mnie większość rozmów i kupujący o tym wiedział . Oraz jedna wiadomość na forum . Jak coś się chce załatwić od tego jest komórka . A pseudo umowa byłą po to żeby obie strony miały pewność co do transakcji :D Wnioski wyciągnijcie sobie sami .

"pseudo umowę, liczyłem jednak że sam się odezwiesz i coś zaproponujesz"

A co to może mam jeszcze zaproponować odszkodowanie ? :happy:

Odnośnie wycofania zaliczki to właśnie poszedłem na rękę ludziom którzy też niby chcieli samochody i wpłacili po 20 % wartości a okazało się, że są im jednak niepotrzebne ... :| i żeby nie zablokowali mi kont na aukcjach musiałem je wykupić na własną rękę ...

Od całą historia :D

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Oktawian ile dla mnie transport z Whitburn z pod domu do Rawy Mazowieckiej? Osobówka jeżdżąca.

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Cena "jak dla Ciebie " poleciała na Pw . :eek:kulary:

Binio

Nowy
Punktów
0
Miasto
łodź
Witam , interesuje mnie orientacyjny koszt przywiezienia z okolic Londynu kilku części samochodowych. Zmieszczą się spokojnie na połowie palety albo do bagażnika auta osobowego. Masa to nie więcej jak 60kg.
Najlepiej do Łodzi lub dowolne miejsce kraju gdzie dalej zorganizuje własnego kuriera.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Proszę podać dokładnie wymiary jeszcze .

elcomo

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Poznań
Mam do zabrania CIVICA COUPE VII generacja z MOTHERWELL 15km pod GLASGOW na południe - United Kingdom do Poznania 61-689 jaki koszt i kiedy jest to możliwe?? Autko już jest kupione.
Ewentualnie mogę odebrać z Zielonej Góry lawetą.

Adrian

Nowy
Punktów
0
Miasto
DW
Ile by kosztowało przywiezienie dwóch siedzeń z auta osobowego z miasta Birmingham do Wrocławia?

wojto15-05

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zamość
Witam szukam transportu z anglii do polski, samochód to Honda Prelude
transport z okolic Bedford do Zamościa.
Jaka by była cena i jaki najbliższy termin ?

zaba

Nowy
Punktów
0
Miasto
kuznica
Jaki koszt przywiezienia szarana z brukseli w okolice bialegostoku

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
No weekend był .
Teraz już można śmiało dzwonić .

bogna35

Początkujący
Punktów
0
Miasto
gd
Witam wszystkich potrzebuje transportu z Angli DN171JN do Polski 83-212.

Auto :

1.Passat 98r kombi ,
2.Passat 2003 sedan,

Te 2 samochody ,

Najazdów nie mam wiec najlepiej laweta albo samochód z najazdami.

Czekam na wycenę.

Pozdrawiam.

artoor200sx

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ryman - Staines UK
jaka cena przywiezienia Nissana Skyline ze Staines (ok 30 km na zachod od Londynu) do Kolobrzegu jakos na poczatku kwietnia ??

Ps pytam zeby miec wstepne wyobrazenie kosztow z jakimi musze sie liczyc , prosze nie traktowac pytania jako oferty .

Pozdrawiam

Do góry Bottom