• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

transport samochodów z anglii , laweta na 9 aut i plandeki z najazdami

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
wolne miejsca na lawecie

witam posiadam wolne miejsce na lawecie , zainteresowanych zapraszam. gg jest nieaktualne, pod tel

0048 608 178 633

mopel44

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bytom
witam

jestem zainteresowany wspolpraca, ile autek Pan wozi i ile by to kosztowalo z Preston lub z Cavney Island? Skad jedzie teraz laweta?
pozdrawiam
M.

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
Odbieramy auta z całej Angli , terminy do uzgodnienia telefonicznie.
Tygodniowo odbieramy około 20 - 30 aut z wyspy .
Staramy sie do 3 dni roboczych odebrac auto od klienta.
Pozdrawiam Marcin

kozatk30

Nowy
Punktów
0
Miasto
Z internetu
W sprawie transportu

Witam,

mam do przewiezienia forda Mondeo MK3 kombi z Padiham BB12 8PY z okolic Manchester do Łodzi. Jaki koszt.

Pozdrawiam
Tomasz

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
wolne miejsca na lawecie . zapraszam info pod tel 608 178 633

daronowysacz

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Nowy Sącz
a transport subaru impreza kombi z WIDTHBURN do Nowego Sacza jaki koszt ??

---------- Dodano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Mam pytanie potrzebuje znać koszt transportu z WITHBURN DO Nowego Sącza samochód subaru impreza kombi

---------- Dodano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Mam pytanie potrzebuje znać koszt transportu z WITHBURN DO Nowego Sącza samochód subaru impreza kombi

rafikook

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olszyna
Transport Auta z Anglii MARCINIAK

Witam, chciałem poinformować kolegów, że spokojnie można powierzyć transport wymarzonego samochodu dla tego GOŚCIA:) Pomimo, iż na głowie ma dużo transportów to i tak zachowany jest pełen profesjonalizm. Od zgłoszenia oferty do odbioru auta 3 dni bez problemów, nerwówki i żadnych niespodzianek i dodatkowych rysek. Cena przystępna i co ważne nie zmienia się oczywiście w górę przy odbiorze auta. Jeszcze raz polecam. Wielki szacun.:jupi:

nicram25

Nowy
Punktów
0
Miasto
londyn
witam
Ile bedzie kosztował transport audi a3 z południowego Londynu do Radomia?

Peter29

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam,
Potrzebuje przewieźć mały motocykl z Westbury do woj. Mazowieckiego. Odbiór motocykla możliwy od 4 kwietnia - jaka cena i kiedy moglibyście go odebrać ?

Licha

Nowy
Punktów
0
Miasto
Świecie
A ja nie polecam od 2,5 tyg czekam na dostawę auta, a koleś zwyczajnie olewke sobie robi. Ja się pytam gdzie jest moje auto ??????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soczeq1

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kielce
witam jaki byłby koszt transportu land rovera discovery z miejscowości Stevenage do Łodzi ??

l300

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lubin
Witam. A ja bardzo polecam tą firme to naprawde solidni i konkretni goscie. Od zlozenia telefonicznie zamowienia minelo 4 dni i autko bylo juz u mnie pod domem. Jeszcze raz polecam. Pozdrawiam

marzen

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bradford
Witam. Mam pytanko. Ile by kosztowalo przewiezienie przyczepy kempingowej z Bradford do Poznania? :ke:

B@tm@n

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Ja tak samo nie polecam.
Okazuje sie ze gdy Pan nie ma pelnego auta, to nie odbiera telefonu, robi klienta w bulke, twierdzi ze Auto sie zepsulo itd.
Najlepiej to podpisac umowe prawna i gdy sie nie wywiazuje pociagnac do odpowiedzialnosci. Gdy umawiam sie na konkretny termin, to oczekuje ze auto zostanie dostarczone. Nie ze ja dzwonie i pytam sie gdzie jest moje auto, a dostaje odpowiedz: Przepraszam, ale Pan sie pomylil. Ja sie nie zajmuje transportem aut.

tomi1227

Nowy
Punktów
0
Miasto
gdów
hej

witam mam pytanie ile bedzie kosztować transport vw passata z birmingham do krakowa

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
czytam te posty i nie pamietam takich transportów , czy panowie dzwonili pod nr
608 178 633 ? do swiecia nie wozilismy w ostatnim czasie zadnego auta, a zebym odpowiedział komus ze nie woze aut to jest dla mnie zagadką.

japaks

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
ile za przewoz audi a1 z londonu do lublina i czy moglbym wrocic z waszym kierowca zeby wszystkiego dopilnowac?

empire

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olecko
witam. interesuje mnie cena transportu auta z anglii do polski. jest to auto bmw e90 coupe- 1850kg. auto znajduje sie w Chelsea, London, SW10 9NA, United Kingdom a miejsce docelowe Olecko- jezeli to problem lub duzo wieksze koszta moze byc np warszawa miejscem odbioru auta.

vtec

Początkujący
Punktów
0
Miasto
szczecin
Ludzie nie dajcie sie nabierac na ta firme, jeszcze raz przestrzegam.To nie sa ludzie powazni.Szkoda waszych nerw i pieniedzy na takich cwaniaczkow.

Punktów
0
witam!mam do przewiezienia vectre z bristolu do ostrowca swietokrzyskieg jaka była by cena takiego transportu i termin realizacji?z góry dzieki za odpowiedz

Do góry Bottom