• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

transport samochodów z anglii , laweta na 9 aut i plandeki z najazdami

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
witam
czesto padają pytania na temat aktualnych cen za transport

transport z anglii auta osobowego od sztuki 1500 zł do warszawy na nasz plac, do klienta pod dom w polsce plus 500 zł.
wiekasza ilosc negocjowna inwidualnie.

za 9 sztuk z jednego miejsca w anglii do jednego w pl 12500 zł.

pozdrawiam

marcin

---------- Dodano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Firma oferuje transport samochodami typu autotransportery (lora),
przystosowane do transportu aut-
osobowych , busów , motorów , quadów , koparek itp

zabieramy ładunki całosciowe jak i pojedyncze sztuki .

Ceny i terminy w zależności od długości trasy i rodzaju ładunku
tanio, szybko , solidnie zapraszam

kontakt nr gg 1569752, tel 0048 608 178 633, m.szeller@wp.pl

KAZDY TRANSPORT JEST UBEZPIECZONY NA KWOTE 300 000 EUR
zapraszam

manto

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
transport auta wielkiej brytanii

witam,
jaki byłby koszt transportu samochodu z okolic Liverpoolu lub Manchesteru? Kiedy taki transport mógłby dojść do skutku i gdzie mogę dowiedzieć się więcej o zasadach współpracy?
pozdrawiam

akulecha

Nowy
Punktów
0
Miasto
london
Witam. Mam do przewiezienia z londynu do terespol 2 Land Rover Freelander, jaka cena? Pozdrawiam. Alex

focusst

Nowy
Punktów
0
Miasto
Radom
Witam!

Czy cena 1500 zł za transport do Warszawy na Wasz plac jest nadal aktualna? Jeżeli tak, to chętnie skorzystam bo mam samochód do zabrania z Bradford. Numer telefonu który jest podany w ogłoszeniu nie odpowiada, pod jakim numerem mam się kontaktować w celu ustalenia szczegółów transportu?

Pozdrawiam

Jonaszek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Trzebnica
A czy sprowadzanie auta prywatnie z Anglii jest aż tak dobrą inwestycją? Wydaje mi się, że taniej byłoby kupić auto w Polsce.
Co prawda jest sporo firm sprowadzających auta z Anglii czy Irlandii do Polski jak np. na favore.pl
http://www.favore.pl/search/?q=tran...r=1&city=&pid=0&addr=&dist=50&lat=&lon=&ngc=1
ale moim zdaniem kupno anglika na miejscu jest zdecydowanie tańsze. Niektórzy to nawet od razu przekładają kierownicę w ramach jednej usługi.
Właściciel, który chce wydać na transport z 1500 zł musi bardzo kochać swoje auto.

ogion

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
Witam
Ile za transport audi a4 z Wilstead, Bedfordshire do kielc?? Jaki czas realizacji??

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
witam , wolna laweta w anglii , zapraszam
juz dzis moge załadowc twoje auto,
dodano 26.11.2011

omega_01

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Czchów
witam , wolna laweta w anglii , zapraszam
juz dzis moge załadowc twoje auto,
dodano 26.11.2011

Witam, jaki koszt przewiezienia Iveco Daily autolawety dł. około 6-6,5m z Wednesbury, West Midlands, United Kingdom do małopolski?
Czy w grę wchodzi też możliwość zapłaty za auto??

situl

Nowy
Punktów
0
Miasto
tuszyn
Witam
szukam transportu busa Sprinter MWB z Wrexham LL11 do Tuszyna koło Łodzi. jaki koszt i kiedy najwczesniejszy termin?
dzięki

vtec

Początkujący
Punktów
0
Miasto
szczecin
Przestrzegam wszystkich przed ta firma.

Opisze swoja przygode z ta firma.Zlecilem im w zeszlym tygodniu odbior 9 aut z Anglii do Polski, ustalilismy cene, wyslalem 6 adresow (tyle mialem w danej chwili, ogolnie kupionych 7 aut, do jednego jeszcze nie bylo adresu) i dokupilem reszte aut w 2 dni.
Piewsze niemile wrazenie- zadzwonil p.Marcin Szeler i powiedzial ze i tak zabiora tylko 5, trudno pomyslalem.
Druga wtopa ich kierowca spadl z lawety przy zaladunku (wciagal chlopina recznie gdyz auto nie jest wyposazone we wciagarke), spedzil dzien w szpitalu kolo Birmingham, a ja caly dzien na telefonie dzwoniac to do kierowcy, to do klienta od ktorego kupilem auto ktory uprzejmie sie zajal panem kierowca-odwiozl go nawet spowrotem do ciezarowki.Pomijam fakt iz pan kierowca jako painkillera zazyczyl sobie flaszke i ja dostal.
Na drugi dzien p.Marcin wraz z kolega przylecieli do Luton, skad zabralem ich pod Birmingham.
Stamtad nie wzieli papierow do auta, gdyz spieszyli sie po inne (szkoda ze nie po moje),
Zaladowali swojego campera na coparcie, i pojechali po inne auta (niestety nie to ktore bylo dla mnie najpilniejsze).Odebrali w koncu wszystkie (lacznie 5 sztuk).
Dzis przywiezli auta do polski, po drodze p.Marcin nie omieszkal podwyzszyc (niewiele ale zawsze) ustalonej z gory ceny.Zgodzilem sie gdyz nie mialem wyjscia.Tam dopiero odbyla sie tragikomedia przy rozladunku.(Jedno auto nie mialo kluczykow,to akurat nie byla ich wina wiedzialem o tym wczesniej) wiec bylo z tym troche gimnastyki.
Po kilku godzinach (i wezwanych przeze mnie przez telefon posilkach, rozladowali auta).
Bilans: 2 zderzaki do wyrzucenia. Oczywiscie nie ich wina,zawsze wszystkiemu winien jest klient, na zadne odszkodowanie nie bylo nawet co liczyc.
Jak tylko uiszczono oplate, NATYCHMIAST ZNIKNELI, nie zostawiajac nawet dokumentow do aut.
Po pol godzinie bezskutecznych prob, dodzwonilem sie do p.Marcina i dowiedzialem sie ze stoi na stacji benzynowej ok 6 km od miejsca rozladunku.
Kolega wsiadl w auto i pojechal, po czym dzwoni i mowi ze sa dokumenty (V5C) tylko do 2.Rozmowa z p.Marcinem nic nie dala.Wszystko to oczywiscie moja wina, a oni laskawie mi auta za grosze przywiezli i najlepiej to zebym juz wiecej nie dzwonil.
Szczescie ze siedze w U.K i moge sobie dokumenty pozalatwiac, bo inaczej auta nadawaly by sie juz tylko na czesci.

Podpisze sie imieniem i nazwiskiem bo nie mam nic do ukrycia.Zostawiam tez numer telefonu na wypadek gdyby ktos mial jakies watpliwosci.
Witold Sosnowski
00447438268025
P.S.Wiele razy sprowadzalem juz auta ale takiej nierzetelnosci na calej linii jeszcze nie widzialem. Jedyna okolicznosc lagodzaca to iz wszystkie auta byly niesprawne.

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
Witam wszystkich

O braku dokumentów był klient informowany na bieząco i nie był zdziwiony. Obruszył sie strasznie jak powiedziałem ze pierwszy i ostatni raz pojechalismy dla niego. Jest kłamca od poczatku kłamał ze wszystkie auta jezdzą i na rozładunku jest duza prezna firma z widlakiem . Finał taki ze auta padliny nie drozsze jak 300 funtów zadne nie odpala a tam gdzie prezna firma to jeszcze kapusta rosnie (pokazał mi pole pracownik gdzie kiedys moze ta firma powstanie ) . Wspolnik tegoz pana jak zobaczył te auta to sie za głowe złapał i kazał mi je zawiesc spowrotem do UK. My wozimy auta od 12 lat i do tej pory nik nie nazekał na nas a podnieslismy stawke o całe 20 zł !!!!!!!!!!!!!!!, symbolicznie z powodu ze miała byc cała lora a było tylko 6 szt !!!!!! o czym nas pan powiadomił jak juz auto było w UK.

pozdrawiam
P.S
Dziwne ze ten pan nie zadzwonił do mnie ze jest niezadowolony tylko obsmarował , typowy okaz tchórza .

Broda69

Nowy
Punktów
0
Miasto
Den Haag
Mam pytanie ile kosztowałoby przewiezienie auta z Anglii West Hull,
HU13 0EG,
United Kingdom
do Den Haag w Holandii i ile by to potrwało?

marciniak

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
witam , wolne terminy jeszcze przed swietami , i
nfo pod tel
608 178 633 marcin,
698 219 120 sławek

Naiin

Nowy
Punktów
0
Miasto
Londyn
Witam,

A ja z zupelnie innej beczki - czy do UK lora jedzie pusta?

Dziekuje z gory za odpowiedz.

boleq1971

Nowy
Punktów
0
Miasto
UK
Witam
Podepnę się pod pytanie powyżej . Mam do przewiezienia auto z Łodzi do Preston PR1.Jakie koszty ?

mariusz696

Początkujący
Punktów
0
Miasto
zamość
ile by kosztowalo jedno auto osobowe hb honda
z np ROCHFORD lub chester do zamościa lub lublina ale wolalbym juz pod dom

dodatkowo ile by wyszlo za dwa lub 3 auta ?

i ile za motocykl ?

czy jestescie w stanie dopelnic wszystkiego przy odbiorze auta z copart itp miejsc ? jaki czas oczekiwania od podania zlecenia ?

mario1205

Nowy
Punktów
0
Miasto
Chatham
transpor do polski koszt

Witam bede mial do przewiezienia chrysler voyager z Chatham hrabstwo Kent 3 zjazd z M2 w kierunku na Dover do Kluczborka woj.Opolskie 45 km na polnoc od Opola kierunek na Lódz.
Pozdrawiam Mariusz

Do góry Bottom