• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tani transport samochodów osobowych z Angli - jak szukacie?

Waldek215

Początkujący
Punktów
0
Zostawię to bez komentarza na 100 zadowolonych czarna owca zawsze się znajdzie.
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.
Nie mam zamiaru przed nikim się tłumaczyć.
Napisałem jeśli nie wierzysz twój problem.
Ja pracuję dalej i autka jeżdżą.

Ja bym to ujol inaczej zawsze sie trafi przewoźnik który uwaza sie za bóg wie kogo a najnormalniej w swiecie nie potrafi się przyznac do błędu a jakos nie widzialem na tym forum tych 100 ludzi którzy by Cie chwalili a chyba na forum wlasnie o to chodzi że ludzie dzielą się doświadczeniami a tak sie składa że niestety, ale ja nie mogę nic dobrego o twoim transporcie powiedzieć, a szkoda.
Tak czy inaczej może po prostu ja i użytkownik "Dworek" mielismy po prostu pecha, a wystarczył by tylko sms "mam awarie, transport odwołany, odezwę się ... i ew przepraszam".
I uważam że takie coś by wystarczyło.
Ale to twoja sprawa Tadeuss1.
Powodzenia

Punktów
0
Miasto
poznań
Witam.Mnie również interesuje transport angoli na tirze. Wozy z copart-a przeważnie całe. Miejsce docelowe - Poznań.
Proszę o nie dawanie ofert 1.50 2.50 3 pln za kilometr..
Konkretna kasa za osobówke.
733678076

Cobra

Bywalec
Punktów
1
Witam.Mnie również interesuje transport angoli na tirze. Wozy z copart-a przeważnie całe. Miejsce docelowe - Poznań.
733678076
Witam. Mógłbym podjąć się czasami przywiezienia auta,tylko jeszcze zależy z którego COPARTU. Jesteśmy co tydzień na Anglii w środę i czwartek w podwójnej obsadzie. Auta ładujemy w czwartki,w Poznaniu jesteśmy co tydzień w sobotę rano pomiędzy 3:30 a 5:30. No i miejsce rozładunku musiałoby być w pobliżu A2. Odnośnie ceny i dokładniejszych informacji proszę o kontakt telefoniczny 0044 7417482598

Poszenka

Nowy
Punktów
0
Miasto
Clitheroe
Witam serdecznie. Chciałabym czysto orientacyjnie zapytać o cenę przewozu Fiata 126p ze Śląska do Anglii okolice manchesteru. Dziękuję za pomoc

Cobra

Bywalec
Punktów
1
Witam serdecznie. Chciałabym czysto orientacyjnie zapytać o cenę przewozu Fiata 126p ze Śląska do Anglii okolice manchesteru. Dziękuję za pomoc
Witam. Przepraszam ale w stronę Anglii akurat nie mogę nic pomóc,pozdrawiam.

Punktów
0
Miasto
poznań
Witam. Mógłbym podjąć się czasami przywiezienia auta,tylko jeszcze zależy z którego COPARTU. Jesteśmy co tydzień na Anglii w środę i czwartek w podwójnej obsadzie. Auta ładujemy w czwartki,w Poznaniu jesteśmy co tydzień w sobotę rano pomiędzy 3:30 a 5:30. No i miejsce rozładunku musiałoby być w pobliżu A2. Odnośnie ceny i dokładniejszych informacji proszę o kontakt telefoniczny 0044 7417482598

Ogólnie to dzień dostarczenia nie ma znaczenia. Do A2 mam może z 300metrów od węzła Luboń,jednak wyładunek możliwy tylko od 8 do 15:30 gdyż plac na którym ma być autko zładowane działa w tych godzinach,a ja swojego widlaka nie posiadam.
Co do ceny...musi być przystępna.
W przeźmierowie mam transport za 1300pln z tym że muszę jechać prawie 10km.

Waldek215

Początkujący
Punktów
0
Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim transport, który oferuje Cobra gość jest kontretny i pewny, jest caly czas w kontakcie z klientem, zarówno odbiór jak i dostawa auta odbyły sie bez rzadnych problemów jednym słowem bardzo zadowolony klient. Myślę że w przyszłości jeszcze nie raz skorzystam z usług. Tak trzymać Cobra i powodzenia.
Jeszcze raz dzięki.

Radex

Początkujący
Punktów
0
Witam. Regularnie co tydzień jestem w Anglii (Lincoln i po drodze do Dover) i mogę zabrać auta do PL, zabiore auta osobowe również busy, motory itp. Miejsca rozładunków od Świecka do Warszawy (autostrada A2), okolice, Mińsk Mazowiecki i okolice a także wzdłuż trasy Mińsk Maz. - Lublin. Zaladunki we wtorek, rozladunek w czwartek. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny. Tel. +48505441411, Pozdrawiam i zapraszam do współpracy ps. Rezerwacje miejsca na auto prosze o telefon z tygodniowym wyprzedzeniem

Thadeuss1

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Łódź
Wolny transport Poniedziałek 20.2 okolice Manchester zabiorę 3 szt samochodów do Polski.
Polska zachodnia i centralna.
Zapraszam tel. 505 76 90 90

yoozef

Nowy
Punktów
0
Miasto
POZNAN
witam szukam transportu do poznania z brighton bmw 3 jaka cena? pozdrawiam

Martynaaa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sopot
witam

może ktoś podzieli siee swoim sposobem na szukanie przewozu samochodow polska anglia, polska Irlandia?

sciagam samochody dosc regulanie (raz na 2 tygodnie) i raczej nie korzystam z jednej firmy tylko wlasciwie za kazdym razem szukam czy jakas firma nie jedzie na pusto. na ogół udaje mi się znaleźć trochę lepszą cenę, chociaż różnie.

na ogól oblatuję rozne fora internetowe a także sprawdzam przewoźników ogłaszających się na allegro, ale może znacie jakis szybszy sposób?

z góry dzięki za rady

Ja transportowałem swoje auto z Anglii tzn. z Calais we Francji ( z Anglii do Francii promem) do Gdańska i drogą lądową zrobiłem to w 30 godzin. Koszt UWAGA 350 zł zgodnie z cennikiem autolawety z Gdańska http://autolaweta-gda.pl/cennik/ . Jeżeli więc pytasz o tani transport to wydaje mi się, że tańszego transportu niż wynajęcie autolawety nigdzie nie znajdziesz.

Martynaaa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sopot
Kolego po pierwsze zapomniałaś, bo jestem kobietą, a po drugie Pan zapytał o przykład to podałam konkretny.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
pisząc ja transportowałem oraz za chwilę zrobiłem to w 30 godzin wskazujesz raczej na inną płeć ale nie ma to znaczenia

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
takie czasy że po ani po piśmie ani po wyglądzie nie jesteś na 100 % pewien who is who

Dedi

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
733678076
Witam, zajmuję się licytowaniem oraz sprowadzaniem aut, również jestem z poznania.

Radex

Początkujący
Punktów
0
Witam. Regularnie co tydzień jestem w Anglii (Lincoln i po drodze do Dover) i mogę zabrać auta do PL, zabiore auta osobowe również busy, motory itp. Miejsca rozładunków od Świecka do Warszawy (autostrada A2), okolice, Mińsk Mazowiecki i okolice a także wzdłuż trasy Mińsk Maz. - Lublin. Zaladunki we wtorek, rozladunek w czwartek. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny. Tel. +48505441411, Pozdrawiam i zapraszam do współpracy ps. Rezerwacje miejsca na auto prosze o telefon z tygodniowym wyprzedzeniem
Nowy numer tel. +44 7459752231

hostastow

Nowy
Punktów
0
Poszukuję transportu z Birmingham do Polski. Najlepiej Warszawa.
Termin? Możliwie najszybszy.
Auto jest rozbite więc moze byc potrzebna wciagarka.

Do góry Bottom