Ile za sztukę z anglii w mazowieckieWolny transport wtorek 20.12 do Polski centralnej z Okolic Newark
Zabiorę 3 szt samochodów osobowych.
Lub 2 busy
Kontakt 505588904
Zapraszam
Witam,jeżeli jest to aktualne to proszę o kontakt tel. Mogę podjąć się transportu tylko zależy jeszcze z jakiego miejsca z Anglii. Jeździmy systematycznie co tydzień docelowo Manchester z centralnej Polski i z powrotem,często w kierunku Lublina. Na Anglii jesteśmy w środy i czwartki. Tel. 07417482598. PozdrawiamJesli to aktualna oerta to czy i za ile Ford Transit do Polski Do Lublina ?
Witam.Witam. Jaki bylby koszt sprowadzenia forda mondeo Mk3 z Leicester do Białej Podlaskiej?
Witam. Jaki bylby koszt sprowadzenia forda mondeo Mk3 z Leicester do Białej Podlaskiej?
Witam serdecznie,
Co prawda jestem nowy na tym forum obserwuje je od ponad półtora miesiaca ale muszę przyznac ze już mam niemiłe doswiadczenie z jednym z forumowiczow ktory oglasza się że moze zabrać 3 auta z UK do centralnej Polski (nick Thadeuss1) tak sie sklada ze ustalilismy wszystkie warunki przez telefon, auto miało byc zabrane z uk 2 grudnia i tak sie zlozylo ze do dnia dzisiejszego nie zostało odebrane a facet nie odbiera telefonow i nie oddzwania i nie odp na smsy.
To tak odnosnie mojego doswiadczenia, natomiast jeśli ktos ma sprawdzony i rzetelny tranport w przysternej cenie to prosze sie podzielic informacjami.
Zostawię to bez komentarza na 100 zadowolonych czarna owca zawsze się znajdzie.Thadeuss1 co ty piszesz za glupoty odnosnie sytuacji w transporcie, awarie były są i będą, a ty jestes nie poważny bo masz zawsze telefon do klienta chyba w ciemno nie jeździsz odbierac auto najpierw chyba dzwonisz i ustalasz godzine odbioru. Jakbyś zadzwonił lub napisał sms że masz awarię i nie odbierzesz auta to bym o tobie złego słowa nie powiedział, a wręcz przeciwnie powiedział bym ze jesteś rzetelny bo uprzedziłeś o tym fakcie, a tak to jestes golo słowny i jeszcze kłamiesz. I jeszcze nie potrafisz się przyznać do błędu, bo próbowałem sie przez długi czas próbowałem dodzwonić i telefon był wyłączony.