• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szybkie pytanie prosze o odpowiedz :)

framat

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wieliczka
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem na kupnie anglika nawet wybrałem już konkretny samochód i warsztat w którym zostanie wykonana przekładka. Tylko słyszałem mianowicie iż po przekładce zostaje wbite do polskiego dowodu rejestracyjnego to że samochód jest po przekładce czy to prawda?? Bo jeśli tak to zapewne będzie problem z odsprzedażą... i staje się to bezsensowne bo nie mam zamiaru jezdzić tym autem do "zajechania" Także jestem w przysłowiowej kropce... Jeśli ktoś ma pojęcie na ten temat to proszę o odzew z góry serdecznie dziękuje :)

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Nie wiem kto Tobie takich głupot nagadał .. nie ma czegoś takiego jak adnotacja w dowodzie o przekładce .

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jedynym znakiem w dowodzie, że to był anglik może być (ale nie musi) np. vauxhall zamiast opel.

framat

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wieliczka
oktawian napisał:
Nie wiem kto Tobie takich głupot nagadał .. nie ma czegoś takiego jak adnotacja w dowodzie o przekładce .
Dzięki poprostu przeglądałem wczoraj inne forum nazwy nie podam i ktoś tam o tym pisał a że nie jestem w temacie wolałem zapytać się tutaj... dzięki :)

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Może jednak podaj . Dla potomnych będzie jakie forum trzeba unikać :D :devil:

Do góry Bottom