Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Skoro piszesz ze 2007 w takiej cenie mozesz miec do dorzuc sobie swoja marze i sprzedaj mi ja. Czyste pieniadze masz bez przerabiania.
Ze sa tanie to fakt ale bez przesady
Ogłoszenie jakich wiele -na podpuche. Auto już sprzedane ale mamy inne...
Dlatego pisze -skoro masz po tej cenie to po co masz przerabiac? - narzuc swoja marze i odsprzedaj -szybkie,latwe pieniadze
witam,
jak w temacie - posiadam taki egzemplarz na sprzedaż. Kilka danych:
1999 r. silnik 1,9 cm3, coupe, M-Pakiet, 140 KM, bogate wyposażenie.
Więcej info na priva.
I kilka obrazków:
.
Pozdrawiam
Mariusz
Coś trochę uszkodzony ten egzemplarz co podałeś. Czytać nie umiesz? Co z tego, że tanio jak uszkodzony. I ten przebieg... Jeśli handlujecie autami tak jak "profesjonalnie" przekładacie to ...
Grzesiu wystaw sobie tą swoją lagunkę na ebay za 2000 gb i czekaj z utęsknieniem na telefony
Na pewno komóra rozgrzeje się do czerwoności od ilości potencjalnych kupców
Lepiej zapłacić więcej za dobre auto niż kupić taniej auto które było niewiadomo jak bite było no i z popsutą turbiną. Napewno nie sprzedam go za 5000zł!! Laguna 2004r dizelek. Zobacz sobie na autotrder.co.uk i bedziesz wiedział po ile chodzą. A skoro ty chcesz zarobić z 10tys na takim aucie to już inna bajka. Życzę ci wielu klientów którzy za darmo lub za grosze oddadzą ci swoje auta.
Z jednym się z Tobą zgodzę jak ktoś kupuje auto dla siebie i zamierza nim polatać kilka lat to lepiej na początku zapłacić więcej za auto w idealnym stanie i mieć spokój z naprawami
My kupując auta przy ich odsprzedaży musimy coś na tym zarobić tak więc szukamy jak najtańszych egzemplarzy co nie oznacza złomów
moze jakies konkretne zamowienie ? jestem w stanie zalatwic kazde auto do tygodnia w PL. Napisz co cie interesuje i wjakich pieniadzach a napewno sie dogadamy
pozdro!!!