Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Szukam Mondeo MK3 hatchback, silnik najchętniej 2.0 16V Benzyna, Diesel TDDI też wchodzi w rachubę, szukam dobrze wyposażanego i taniego, rocznik 2001 lub 2002...oferty ze zdjęciem na pm...
Mondeo TDCI 2002 136km ( najlepszy silnik do dalszej odsprzedaży w Polsce ! z tym silnikiem auto sprzedaż od reki a benzynę nawet z gazem będziesz sie bujał ) srebrne bezwypadkowe ( jak na anglika zadbane bez rys czy wgniotow ) 7700zl w polsce z dowodem v5c i MOT to wrzesnia .interesuje ?
jak tak daj maila na priv to wyśle foty.
cyranek co takiego wg Ciebie jest smiesznego ??? ..... pokaz mi chociaz na allegro TDCI bezwypadkowy z papierami za mniej niz 7000 !! nie TDDI tylko TDCI 136 KM !! powodzenia w szukaniu ! zalacz tu chociaz 1 link ! jest tzn byl jeden za 7300 ale tego mi nie pokazuj bo to byl moj i jest juz sprzedany.
lepsze TDDI bo jak pompo-wtryski padną (chociaż kultura pracy silnika gorsza), to jest tanie w naprawie, myślę że nie chcesz mnie pouczać o mondeo mk3 ?!
ja już nic nie mówię dzisiaj bo zmęczony jestem, w każdym razie, TDDI wtrysk "mechaniczny" i mniej kosztowny, a o "złuszczającej" pompie w TDCI już nie wspomnę
koniecznie sprzedam 2002 kmbi tddi , srebrny , stoi w Szczecinie 5500 do negocjacji
wszystkie potrzebne informacje uzyskasz pod telefonem 00447513018949