• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Szukam w PL] BMW E39

rafal151006

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Tak jak w temacie szukam bmw e39 530 tds w automacie juz po przekladce , gotowe do jazdy w Polsce , rok 2000 - 2001. Jako, ze jest to samochód dla mnie i mojej rodziny, auto przed zakupem bedzie dokładnie sprawdzone. Mozliwa jest także opcja taka, że samochod zostanie sprawadzony i przekladka zostanie dopiero zrobiona zrobiona.Proszę o konkretne oferty. Po wszelkie informacje zapraszam na PW. Pozdrawiam Rafał.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
kolego Rafał niewystarczy że dałeś ogłoszenie ogólne to jeszcze wysyłasz na P.W.czy ja pisałem gdzieś że mam bmke do sprzedania ? ;->

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
mysli że jak ma pare groszy i chęc kupić auto to cały świat bedzie wkoło niego latał

rafal151006

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Czy to jest źle, że do was napisałem? W takiem razie przepraszam, że zajałem czas Szanownym Panom. Poczytałem troche Wasze forum i stwierdziłem po Waszych wypowiedziach, że jesteście osobami godnymi zaufania jednym słowem fachowcy. Ale widzę, że wychodzi tylko cwaniactwo. A moze to jest tak , że jak ktoś chce juz dokładnie auto sprawdzić to zaczynaja sie kłopoty ? Jeżeli mam zamiar transportować w tym samochodzie swoja córkę to wybaczcie, ale nie kupie jakiegos poskładanego szrota, ale samochód, który zostanie DOKŁADNIE sprawdzony. Nie jestem osoba której żal wydac złotówkę dodatkowo. Bezpieczeństwo najważniejsze prawda Panowie Alfa i Omega ? ja rozumiem , ze przyjeżdzaja w wiekszości szczeniaki, ktorzy wydali majątek życia na samochód i maja wszystko gdzieś, ważne żeby odpalał i szyby sie spuszczały.
A teraz na spokojnie. Chciałem kupić samochód dla swojej rodziny. Nigdy w zyciu nie myślałem o angliku. Ale przyszedł do mnie kolega na wódeczkę, który pracuje w serwisie BMW i powiedział, że dobrze poskładane auto moze jeździć nawet lepiej od tego "tradycyjnego". Postanowiłem poszukać - znalazłem Wasze forum. Hmmm poczytałem, znalazłem polecane warsztaty i wysłałem do was wiadomości. Ale widzę, że to Wy dyktujecie warunki. Podobnie jak Wy prowadze biznes i uwierzcie mi, nigdy nie zignorowałem klienta. Pozdrawiam serdecznie i myslę, że to chyba Wy wystawiecie sobie pozytywne opinie o warsztatach. Jezeli znajdzie sie odważna osoba, która jest uczciwa i zna sie na swojej robocie to zapraszam. W gre wchodzi jeszcze C-Klasa mercedes.
I teraz sie zaczna ataki :klaszcze:

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Ja nie mam nic przeciwko ze do mnie wyslales PW tylko czemu akurat do mnie? Czy ja kiedys napisalem na tym forum ze sprowadzam auta albo ze mam je na sprzedaz?
Idac tym tokiem rozumowania co Ty ja zaczne wysylac wiadomosci do przypadkowych ludzi pytajac o przypadkowe rzeczy a zaczne od Ciebie z pytaniem czy masz do sprzedania żarówki 100W.
PS. Powodzenia w szukaniu swojego wymarzonego autka :thumb:

rafal151006

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Mam żarówki, zapraszam. A tak naprawde to moim wymarzonym autem to będzie takie, o o które dbam i mnie nie zawiedzie. A zdenerwowało mnie stwierdzenie kolegi, że mam pieniądze i chce zawojować świat. A tak wcale nie jest.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Każdy kupujący oglada auto,jeszcze nie spotkałem prawdziwego kamikadze,zamiesciłeś ogłoszenie w dziale kupie i wystarczy,jak ktoś ma to sie zgłosi, :peace:

Do góry Bottom