Czy to jest źle, że do was napisałem? W takiem razie przepraszam, że zajałem czas Szanownym Panom. Poczytałem troche Wasze forum i stwierdziłem po Waszych wypowiedziach, że jesteście osobami godnymi zaufania jednym słowem fachowcy. Ale widzę, że wychodzi tylko cwaniactwo. A moze to jest tak , że jak ktoś chce juz dokładnie auto sprawdzić to zaczynaja sie kłopoty ? Jeżeli mam zamiar transportować w tym samochodzie swoja córkę to wybaczcie, ale nie kupie jakiegos poskładanego szrota, ale samochód, który zostanie DOKŁADNIE sprawdzony. Nie jestem osoba której żal wydac złotówkę dodatkowo. Bezpieczeństwo najważniejsze prawda Panowie Alfa i Omega ? ja rozumiem , ze przyjeżdzaja w wiekszości szczeniaki, ktorzy wydali majątek życia na samochód i maja wszystko gdzieś, ważne żeby odpalał i szyby sie spuszczały.
A teraz na spokojnie. Chciałem kupić samochód dla swojej rodziny. Nigdy w zyciu nie myślałem o angliku. Ale przyszedł do mnie kolega na wódeczkę, który pracuje w serwisie BMW i powiedział, że dobrze poskładane auto moze jeździć nawet lepiej od tego "tradycyjnego". Postanowiłem poszukać - znalazłem Wasze forum. Hmmm poczytałem, znalazłem polecane warsztaty i wysłałem do was wiadomości. Ale widzę, że to Wy dyktujecie warunki. Podobnie jak Wy prowadze biznes i uwierzcie mi, nigdy nie zignorowałem klienta. Pozdrawiam serdecznie i myslę, że to chyba Wy wystawiecie sobie pozytywne opinie o warsztatach. Jezeli znajdzie sie odważna osoba, która jest uczciwa i zna sie na swojej robocie to zapraszam. W gre wchodzi jeszcze C-Klasa mercedes.
I teraz sie zaczna ataki :klaszcze: