• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[SZUKAM W PL] Szukam osoby licytacja- transport aut.

gelu4

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Radom
Witam .

Szukam osoby ktora moglaby licytowac co jakis czas samochody na popularnych aukcjach na (hills, bluecycle, copart i innych) oraz mogłaby załatwić transport do PL.

Auta z przeznaczeniem na części i nie tylko.

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą wyślij na PW swoje dane nr tel itd a zadzwonię i może się dogadamy.

Adam17

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warrington
Witam , jestem zainteresowany oferta ogolnie mieszkam w angli 10lat posiadam konta na różnych aukcjach .moj tel 00447931314144 pozdrawiam

Adam17

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warrington
Jakie autka interesuja cie ?i najlepiej zakupywac po 8-10 aut bo wtedy transport aut wychodzi tanio,a tak od sztuki musiałbys zapłacic 1700zl i wiecej .

gelu4

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Radom
Panowie sprawa nie aktualna. Post z przed ponad dwóch lat.

stopro.

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Lubelskie
POnawiam temat. Jestem tym zainteresowany. Chętnie kupie 5 sztuk. Odbiór moją ciężarówką, tir z naczepą więc na miejscu musi być sprzęt żeby wrzucił mi dwie sztuki na górę na naczepie.
Czekam na propozycje. Auta na części. Proszę o jakąś ofertę i podpowiedź . Czas mnie goni, jeżeli nic tu nie znajdę faktygujemy się sami do UK i temat nieaktualny.

Do góry Bottom