• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam dobrych fachowców w Mazowieckim do przekładk Audii A4 2002

mikolaj85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
q
Szukam dobrych fachowców w Łódzkim lub Mazowieckim do przekładk Audii A4 2003

Witam Mam do przekładki Audi A4 2003 samochod jest w idealnym stanie z niskim udokumentowanym przebiegiem zadbany i dobrze serwisowany, szucham dobrych fachowców z Łódzkiego lub Mazowieckiego ktorzy zrobia robote najlepiej jak sie tylko da :)

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam.Jeżeli nie znajdziesz warsztatu w swojej okolicy zapraszam do Wrocławia.Umowa na usługę,gwarancja,przegląd zerowy w cenie ,na czas przekładki oferujemy samochód zastępczy.Więcej informacji na priv lub telefon.Pozdrawiam

mikolaj85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
q
Chyba oddam autko do P.H.U Artur w Rawie Mazowieckiej, na stonie sie ładnie reklamują do tego przeczytałem http://angliki.info/f21/lodzkie-prz...bowek-i-ciezarowek-centralna-polska-47-6.html
i wygląda wszystko profesjonalnie, Kristoff z Wrocławia tez ma dobre opinie ale troche za daleko. Jutro jeszcze podzwonie i jak znajdą czas to wtorek max środa chce oddać auto.

Chciałbym abi mi dodatkowo zmienili tą listwe dookoła okna bo mam czarna (wersja podstawowa) na chrom. Oczywiście chrom kupie we własnym zakresie. Czy mozliwe jest cos takiego ? Czy ktoś już coś takiego robił ?

Do góry Bottom