• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[zachodniopomorskie] SwapIT . Przekladki aut z wysp , DPF OFF inne

qplanetq

Anglikomaniak
Punktów
27
Miasto
Szczecinek
swapit.nazwa.pl
Witamy Witamy :)

Warsztat mieści się w miejscowości Szczecinek . Zajmujemy się przystosowaniem z GB do warunków EU . Czyli typowa przekladka . Ulubione auta to AUDI/VW, FORD , MAZDA , OPEL . Przekładamy oczywiście inne auta . Ceny moim zdaniem adekwatne do zakresu wykonywanych prac .

Świadczymy też usługi związane z DPF off,/EGR off, Swirl Fap off , DTC off, Naprawa Sterowników silnika od edc15 do edc17 jak i benzyna . Ochrona komponentu CP protection , Programowanie kluczy , naprawa liczników i inne..

Sprzęt do programowania głównie ...
AVDI ABRITES
KESS V2
KTAG
LAUNCH
FGTECH V54
X-PROG-M
I inne ....

Kontakt 783621256
Armii Krajowej 69
78-400 Szczecinek
www. swapit.nazwa.pl

Wiecej info/ galeria na stronie www. Jeśli link nie działa z kliknięcia proszę skopiować do przeglądarki :)

Ciao :);):D REKLAMA.jpg

Ostatnia edycja:

Arek_Land

Anglikomaniak
Punktów
8
Miasto
Łódź
Jesteś w stanie dopisać mi drugiego pilota i IMMO Land Rover Freelander II 2009r
Mogę kupić w UK takiego z surowym grotem.
Do tego chciał bym nadajnik GPS z jakimś sensownym zabezpieczeniem elektronicznym auta.
Myślałem o odcięciu zasilania na wtryskach bo odcięcie zapłonu akurat w tym modelu można łatwo ominąć.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
nie rob z siebie idioty
z tego co wyczytalem masz na placu do przerobki TAKIE BRYKI
a tu pytasz jakies pierdoly co kazdy laik zrobi
daj sobie na luz Panie inzynierze
zasmiecasz forum swoimi wypowiedziami

Arek_Land

Anglikomaniak
Punktów
8
Miasto
Łódź
Jatro weź na wstrzymanie bo chyba potrzebujesz pewną maść na pewną część ciała.
Co ma przekładka do kodowania pilotów i założenia dobrego zabezpieczenia elektroniki z trackingiem GPS.
Większość zakłada chińskie ustrojstwa za 300-400zł z odcięciem pompy paliwa a to akurat każdy kumaty obejdzie w kilka minut i takie rozwiązanie kompletni mnie nie interesuje.

Odcięcie linii wtrysków wydaje się najsensowniejszym rozwiązaniem. Do tego tracking GPS z awaryjnym GSM na wypadek zastosowania zagłuszenia.

qplanetq
Coś co nie jest na innym kontynencie to dla mnie jest blisko :p
Potrafię do Landka ściągać oryginalny bagażnik z edycji G4 z ... Japonii
A bo tak bo ma być oryginale a nie pospawane u Józka w szopie.
Jak miałem fanaberię to sobie kiedyś od tak zmieniłem wszystkie śruby przy silniku i skrzyni na nowe przy okazji wymiany sprzęgła.
Bo stare takie brzydkie brudne i mogły się wyrobić :p

Tak wiem mam pierdolca na punkcie Land Roverów i nie zamierzam tego leczyć ani konsultować się z lekarzem a tym bardziej z farmaceutą. :p

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ja na twoim miejscu poszedłbym do lekarza
zaufaj mi , choc nie jestem lekarzem
chlopie chodzi o to
ze piszesz pierdoly
jako fachowiec jakies full wypasy na placu
a pytania jak z pierwszej klasy podstawowki

Mirekkalis

Początkujący
Punktów
0
Miasto
pruszków
panrurka.pl

Warsztat mieści się w miejscowości Szczecinek . Zajmujemy się przystosowaniem z GB do warunków EU . Czyli typowa przekladka . Ulubione auta to AUDI/VW, FORD , MAZDA , OPEL . Przekładamy oczywiście inne auta . Ceny moim zdaniem adekwatne do zakresu wykonywanych prac .

Świadczymy też usługi związane z DPF off,/EGR off, Swirl Fap off , DTC off, Naprawa Sterowników silnika od edc15 do edc17 jak i benzyna . Ochrona komponentu CP protection , Programowanie kluczy , naprawa liczników i inne..

AVDI ABRITES
KESS V2
KTAG
LAUNCH
FGTECH V54
X-PROG-M
I inne ....

Kontakt 783621256
Armii Krajowej 69
78-400 Szczecinek
www. swapit.nazwa.pl

Wiecej info/ galeria na stronie www. Jeśli link nie działa z kliknięcia proszę skopiować do przeglądarki :)

Ciao :);):D View attachment 8551

AVDI ABRITES
KESS V2
KTAG
LAUNCH
FGTECH V54
X-PROG-M
I inne ....

Kontakt 783621256
Armii Krajowej 69
78-400 Szczecinek
www. swapit.nazwa.pl

Ciao :);):D View attachment 8551

Witam
Mam do przekładki Opla astre h 1.8 Sri benzyna hb 2008r
Prosiłbym o info jaki byłby koszt przekładki włącznie z częściami (na gotowo bez lamp)
Mogę wstawić auto przed Wielkanocą
Byłbym wdzięczny za odpowiedz
Pozdrawiam
Miroslaw

Arek_Land

Anglikomaniak
Punktów
8
Miasto
Łódź
JARO kiedy zrozumiesz że ja się nie babram w elektronikę i lutowanie tak jak inni.
U mnie ten numer nie przejdzie.
Zamawiam kompletny zestaw wiązek EU przekładam i ma to działać to samo moduły i inne wiec nie muszę mieć mega wiedzy w tym zakresie.
Nie uznaję auta z połataną elektroniką itp.
Dostaję auto biorę Europę cięta w pół z zawiniętą wiązką wnętrza i składam tak jak ma być.
Nie mam czasu pierdzielić się z lutownicą i siedzeniem godzinami nad schematami.

Zdaję sobie sprawę z tego ze to winduje cenę przekładki no ale ...
Ja robię zawsze na 100% z każdą śrubką dywanikiem wygłuszeniem duperelą itp.

. beznazwy.png

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
I w kazdym aucie na 100 % dajesz sciane na nity? Tak jest w oryginale Mistrzu Sciemy!

qplanetq przepraszam ze zasmiecam Ci temat

Ostatnia edycja:

qplanetq

Anglikomaniak
Punktów
27
Miasto
Szczecinek
swapit.nazwa.pl
Przyjacielu ... dobrze dobrze :) pogadajcie sobie chociaż post będzie na górze :] ja już nie jedna taka dyskusje widziałem za moich czasów bycia na tym forum ;) ma to swoje plusy ... heh .

Pozdrawiam :)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
JARO kiedy zrozumiesz że ja się nie babram w elektronikę i lutowanie tak jak inni.
U mnie ten numer nie przejdzie.
Zamawiam kompletny zestaw wiązek EU przekładam i ma to działać to samo moduły i inne wiec nie muszę mieć mega wiedzy w tym zakresie.
Nie uznaję auta z połataną elektroniką itp.
Dostaję auto biorę Europę cięta w pół z zawiniętą wiązką wnętrza i składam tak jak ma być.
Nie mam czasu pierdzielić się z lutownicą i siedzeniem godzinami nad schematami.

Zdaję sobie sprawę z tego ze to winduje cenę przekładki no ale ...
Ja robię zawsze na 100% z każdą śrubką dywanikiem wygłuszeniem duperelą itp.

. View attachment 8552
oczywiscie ze wszystko na tip top
jak ta twoja sciana na śrubki

krzysiek307

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Longford
Witam . Jaka bedzie cena za przekladke vw tiguan 2.0tdi 4motion ? Interesuje mnie cena z czesciami-kompletna .

szymek-24

Bywalec
Punktów
0
Świetny fachowiec, ogarnia trudne tematy, duże doświadczenie w elektronice i mechanice samochodowej oraz dobrze wyposażony warsztat w niezbędne sprzęty potrzebne do kompleksowych przekładek. Wszystko w jednym miejscu nie trzeba się plątać po kilku "fachowcach" tylko przywozisz auto i odbierasz 100% gotowe do jazdy.
Polecam wszystkim nawet jeżeli trzeba przejechać całą Polskę np. z woj. Małopolskiego bo na południu nie ma nikogo konkretnego.

Do góry Bottom