Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
jako że sporo osb pyta jak przestawić sterowanie szyb w vw i podobnych zamieszcze pare fotek jak rozebrac kostke i zamienić te dwa kabelki pin5 (biało zielony) z 6 (biało czerwony)
witam forumowiczów,
1Kończe właśnie przekładke paska 1,9tdi z 03r po niemałych problemach z ekektryką szyb przód-tył zamontowałem po uprzedniej zamianie angielskie wiązki w drzwi oraz angielsksterownik z polskim silniczkiem (po przeróbkach) przy mechanizmie podnoszenia drzwi. Problem mam bo odwrotnie mi opuszcza /podnosi szyby tzn. gdy w włączniku steruję lewą szyba to otwiera prawą. Czy w/w opis tyczy siemojego problemu czy jest to co innego.
2Mam tez mały problemik ze sterowaniem lusterek bo wszystko działa na odwrót ale do tego znalazłem juz post:http://angliki.info/threads/opis-przełącznik-lusterek.2260/ .
3. Czy przekładka takiego Paska a przekładka Sharana np 02r rózni sie dużo??
na samej gorze pierwszy post masz jak zamienic szyby
passat ws sharan to są dwa rózne auta, w sharanie nie wycinasz i nie spawasz sciany tylko odklejasz i odkręcasz ale wiązka jest w całości nie ma wtyczek jak w pasacie