no wlasnie od myslenia kupilem samochod juz przełożony i teraz doprowadzam go do stanu Eu mam coupe wiec po przelozeniu 25,26 domykaja sie a nie zamykają przeciwległe szyby poradzilem sobiejuz tym problemem trzeba bylo przełożyć sterowanie szybami grube kable w module komfortu oraz piny anty trap ( paluszków) a także kable od otwierania w przelacznikach w tunelu jakby co i ktoś chckał pomocy służę za darmo koduje pasoft inpa Józefów ko otwocka
Podpowiesz które kable w tym module komfortu? Bo mi po przelozeniu kabelków przy przełącznikach szyb.. To po tym zabiegu przednie szyby ok.. Ale tylne szyby (cabrio) otwierają się też dobrze, natomiast zamykanie jest odwrotnie.. Lewym zamykam prawa szybę A prawym lewą szybę...no wlasnie od myslenia kupilem samochod juz przełożony i teraz doprowadzam go do stanu Eu mam coupe wiec po przelozeniu 25,26 domykaja sie a nie zamykają przeciwległe szyby poradzilem sobiejuz tym problemem trzeba bylo przełożyć sterowanie szybami grube kable w module komfortu oraz piny anty trap ( paluszków) a także kable od otwierania w przelacznikach w tunelu jakby co i ktoś chckał pomocy służę za darmo koduje pasoft inpa Józefów ko otwocka![]()