• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

sterowanie lustekami bmw e46

paidy

Początkujący
Punktów
0
zmian joystika z europy nic nie zmienia ...
b3 z a3 itp chodzi dokładnie o które wtyczki ?

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
A tak duzo tych wtyczek przy joysticku lustetek jest ze nie mozesz sie doliczyc?

paidy

Początkujący
Punktów
0
skoro przy joystiku od lusterek jest jedna wtyczka to raczej nie moze o nia chodzi skoro mam przepinowac dwie ?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
podałem ci opis przełącznika na dwie wtyczki, jak masz jedną to miernik albo schemat

paidy

Początkujący
Punktów
0
Panowie ostatnie juz pytanie , fotele z pamiecią , przycisk na jedną wtyczkę , rozumiem ,że bedzie kłopot zeby to normalnie działało ? Bo tam chyba jedno lusterko jest na jedną wtyczkę , a drugie lusterko na dwie . Trzeba by było wiązki przerzucać plus zmiana lusterek plus moduł fotela dobrze myślę ?

Joker144

Początkujący
Punktów
0
Po
no wlasnie od myslenia kupilem samochod juz przełożony i teraz doprowadzam go do stanu Eu mam coupe wiec po przelozeniu 25,26 domykaja sie a nie zamykają przeciwległe szyby poradzilem sobiejuz tym problemem trzeba bylo przełożyć sterowanie szybami grube kable w module komfortu oraz piny anty trap ( paluszków) a także kable od otwierania w przelacznikach w tunelu jakby co i ktoś chckał pomocy służę za darmo koduje pasoft inpa Józefów ko otwocka

no wlasnie od myslenia kupilem samochod juz przełożony i teraz doprowadzam go do stanu Eu mam coupe wiec po przelozeniu 25,26 domykaja sie a nie zamykają przeciwległe szyby poradzilem sobiejuz tym problemem trzeba bylo przełożyć sterowanie szybami grube kable w module komfortu oraz piny anty trap ( paluszków) a także kable od otwierania w przelacznikach w tunelu jakby co i ktoś chckał pomocy służę za darmo koduje pasoft inpa Józefów ko otwocka:)
Podpowiesz które kable w tym module komfortu? Bo mi po przelozeniu kabelków przy przełącznikach szyb.. To po tym zabiegu przednie szyby ok.. Ale tylne szyby (cabrio) otwierają się też dobrze, natomiast zamykanie jest odwrotnie.. Lewym zamykam prawa szybę A prawym lewą szybę...

Do góry Bottom