• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] Sprzedam audi a6 c5 stan bdb alu 18 s-line, polskie lampy cena do uzgodnienia

krzys_8xxxx

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam serdecznie!

UWAGA! AUTO Z PRAWEM DO JAZDY W POLSCE I Z PRAWEM REJESTRACJI W PL!

Zdjęcia prześlę na życzenie na mail, gdyż mam problem z wgraniem ich tutaj.

Jedno ze zdjęć można zobaczyć tutaj http://images46.fotosik.pl/1430/1d400e8e1cf89cccgen.jpg

Sprzedam SWOJE Audi A6 Anglika lub ZAMIENIĘ na inne auto (może być również anglik, ew. z dopłatą z mojej strony w wypadku droższego autka). CENA DO UZGODNIENIA! Cena wyjściowa ok 8500 tys do negocjacji. PROSZĘ O KONTAKT POD TEL: 516 440 407 LUB GG: 35452006 LUB NA PW!

Do auta jest komplet dokumentów do jazdy i do rejestracji czyli:
- pełny dowód V5C;
- ważny przegląd mot (prawie na rok);
- ważne ubezpieczenie OC!

Poza tym auto serwisowanie w ASO Audi, są różne faktury, stemple wpisy itd itd....

Autem można spokojnie poruszać się po naszych drogach i wracać na kołach do domu! IDEALNIE NADAJĘ SIĘ RÓWNIEŻ NA PRZEKŁADKĘ:)

Autko posiadam od ponad 2 lat i przez ten czasu sprawowało się świetnie, kilka razy odbyło podróż Anglia - Polska bez żadnych kłopotów. Przysłowiowo "wystarczyło lać i jeździć" i tak jest do dnia dzisiejszego! Auto spokojnie mogę nazwać NIEZAWODNYM!

Silnik, skrzynia, zawieszenie i blacha - stan bdb (jedynie rysa na błotniku i zderzaku - widać na foto)! Lekkie stuki w zawieszeniu przód - do wymiany łączniki stabilizatora, które posiadam i przekażę - koszt wymiany nie więcej niż 30 zł! Jeśli znajdę chwilę czasu, wymienię na własną rękę:)

Pewnie sobie Państwo myślą czemu sprzedaję to auto lub czemu cena jest wyższa niż innych takich samych Audi dostępnych chociażby tutaj - na Allegro? Już odpowiadam!
Otóż sprzedaję AUTO a nie kawałek złomowej blachy ze szrotowego placu. Wiem co mam i jestem pewny, że moje auto posłuży nowemu właścicielowi jeszcze przez długi czas. Nie wyjeżdżam ani nie powiększyła mi się rodzina;) Po prostu sprzedaję aby kupić coś w Dieslu:)

Teraz do rzeczy, AUDI A6, rocznik 1999 przejściówka na 2000 rok, silnik 2.4l benzyna - jedne z najlepszych silników w tych autach. Auto dynamiczne a spalanie wcale nie takie tragiczne, bo moc spora (aż 165KM) a spalanie w mieście w granicach 10-11 L/100km, na trasie poniżej 8L przy jeździe do 130 km./h! Auto nigdy nie czuło zapachu gazu - Silnik zachowuje się jak nówka!

Wyposażenie:

- alufelgi 18" S-LINE polerowane na lustro, zabezpieczone klarem więc nie trzeba ich pieścić, opony takie same na osiach a nie jak to bywa w anglikach, że każda jest inna;
- przyciemnione szyby tył (oklejone bdb jakości folią przez profesjonalną Polską firmę, atest, gwarancja) ;
- abs;
- centralny zamek + alarm z pilota - scyzoryka;
- dwustrefowy climatronic;
- elektryczne szyby x4;
- elektryczne lusterka;
- wspomaganie kierownicy;
- elektryczne fotele;
- asr;
- poduszka powietrzna x4;
- immobiliser;
- itd itd...

W aucie niedawno wymienione:

- kpl. rozrząd (włącznie z pompą wody);
- olej silnikowy + filtr (półsyntetyk);
- kpl. tarcz i klocków hamulcowych;
- płyn do wspomagania;
- płyn chłodzący;
- filtr paliwa;
- filtr kabinowy;

Ponadto nabita klima 100% sprawna, działająca!

LAMPY PRZÓD JUŻ WYMIENIONE NA POLSKIE - ALA POLIFTOWE (NA GWARANCJI) :) PROSZĘ NIE MYŚLEĆ, ŻE AUTO JEST PO JAKIMŚ POCAŁUNKU Z JELENIEM CZY TIREM:) PO PROSTU STARE LAMPY NIE NADAWAŁY SIĘ JUŻ DO JAZDY Z POWODU SŁABEJ WYDAJNOŚCI ODBŁYŚNIKÓW A CO ZA TYM IDZIE - KIEPSKA WIDOCZNOŚĆ CHOCIAŻBY W NOCY:) POSIADAM, I MOGĘ POKAZAĆ:)

ZAPRASZAM RÓWNIEŻ Z MIERNIKAMI LAKIERU, KOMPUTEREM I WSZELKIMI INNYMI CUDAMI TECHNIKI...:)

Na koniec nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić do oglądania, jazdy próbnej i zakupu tegoż samochodu. Pragnę również oznajmić, iż sprzedaję swoje osobiste auto, o które zawsze dbałem i w którym musiało wszystko chodzić jak w "zegarku szwajcarskim" - NIE JESTEM HANDLARZEM, który "przypicował brykę na pokaz" - auto jest jakie jest - tutaj nie ma nic do ukrycia!

Kontakt pod nr tel: 516 440 407 - można spokojnie dzwonić i oglądać KAŻDEGO DNIA do późnego wieczora;)

Zapraszam!

krzys_8xxxx

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam ponownie.

Chciałem dodać iż mogę sprzedać auto bez kół widocznych na foto, wtedy cena automatycznie spada. Jednakże cena z kołami jest do negocjacji, zawsze można się dogadać.
Pozdr.

Do góry Bottom