• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Skoda SuperB 2.0 TDI

zajcewik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łęczna
Witam. Nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc postanowiłem tutaj, jeżeli zły dział przepraszam, proszę o przeniesienie. Cała historia zaczyna się tak:

Kupiłem anglika Skodę SuperB w Anglii 2006 r w wersji Exlusive czy coś takiego. Dokładniej nie pamiętam wiem że prawie wyszystko ma jest prawie najbardziej bogatą klasą. Skąd mogę dostać polską płytę z GPS (Czy mogę zadzwonić do salonu i poprosić?) Poprzedni właściciel miał ustawione fotele według swojej chęci i za każdym razem muszę sobie je ustawiać, gdzie mogę je zaprogramować aby zapamiętało mi jak mam ustawione ?? Proszę bardziej według angielskiej instrukcji tzw. Przyciski gdzie wchodzić po angielsku bo jak na razie mam po Angielsku [w moim menu niema języka Polskiego] (skąd mogę mieć? z płyty którą dostanę wraz z mapą gps z serwisu?) :piwko:

Proszę o rozsądną pomoc.

slawekkawas

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
ŁÓDŹ
Co do plyty to mozesz sprobowac w serwisie , a jak nie pomoga to na pw podam ci namiar do kolesia w Belchatowie , co rozwala takie tematy bez najmniejszych problemow, temat z fotelem powinienes miec w instrukcji , jak sie ustawia pamiec , a jak nie to gosc z Belchatowa w gratisie ci to ustawi jak zawieziesz auto na GPS.

zajcewik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łęczna
Tylko chodzi mi z tymi fotelami dokładniej w tej instrukcji właśnie coś chcę sam zrobić :) Co do płyty właśnie jutro spróbuję z serwisem, pytanie dalsze to czy z wraz z płytą dostanę w niej Polski język w Menu w Nawigacji ? :p

Zapomniałem również dodać że trzeba mi lusterka poustawiać :p również nie wiem jak bo same się potem ustawiają ... :lece:

slawekkawas

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
ŁÓDŹ
Slaba masz skladnie zdania i ciezko cie zrozumiec , jak podjedziesz do specjalisty z Belchatowa to bedziesz mial jezyk polski , a jak z serwisu to raczej nie.
Nie znam go osobiscie , ale kilku moich znajomych bardzo go chwali.
Fotel ustawisz sam skoro masz instrukcje.

zajcewik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łęczna
Czy możesz mi podać do niego numer tel. na pw? :piwko: spytam się w jakiej cenie by była taka płytka w sumie ;d

Do góry Bottom