• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Toż to szatan w kilku wcieleniach :D
Śmiech na sali i tyle . proponował bym zakończyć ten wątek bo nudne to jak flaki z olejem gdzie nie wejdę to to samo ...

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
dziękuje Marlena za odpowiedz to była czysta ciekawość, a pozostałych panów nie prosiłem o komentarze. Vip-car ja się nie uwarzam ani za Boga ani za kozaka po Twoich wypowiedziach to raczej można tak pomyśleć o Tobie

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Marlena napisałaś, że osoby które polecają jeden warsztat są wiecznie niezadowolone i po wszystkich jadą. Tylko zauważ jedno, że sami zaczepiacie i prowokujecie, a Ty jako moderator zamiast pilnować porządku i na bieżąco kasować ten bełkot nie na temat też dajesz się w to wciągnąć. Napisał Daniel1976 posta i pierwsze co to został wyśmiany uważasz, że to jest w porządku wcale mu się nie dziwie za postawę w ostatnim poście. Co do sprawy polecanych warsztatów czyli niebieskich, też uważam, że to jest trochę dziwne ale to sprawa administratora.

Przepraszam Mazurka za robienie "syfu" w temacie pisanie nie na temat. Ale lubię patrzeć obiektywnie na takie gorące dyskusje i się w nich udzielać.

tommy999

Anglikomaniak
Punktów
4
Miasto
Lublin
Kod:
Jest nawet kilku,zadzwoń do apollo,on ma większą wiedzę na temat przeróbek,niż wy wszyscy razem piszący w tym temacie.Ja może nie znam się na waszych przeróbkach,ale was poznałem na wylot.
Nie koniecznie mylisz się. Bywały czasy kiedy kolega "apollo" dzwonił do mnie i pytał o volvo s80 dokładnie elektrykę. Tak więc powinniśmy sobie nawzajem pomagać...

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Nie mylę się kolego,ciebie też uważam za fachowca i dziwię sie ze zabierasz głos w tej dyskusji,miałem inne zdanie o tobie tommy...Apollo podałem jako przykład,miałem wymieniać wszystkich trzech fachowców z tego forum? :mur:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Marlena napisał:
Nie uważacie, że to dziwne, że wszystkie zakłady żyją w zgodzie, jeden drugiemu pomaga, wymieniają się częściami, jak mają nadmiar pracy odsyłają do konkurencji tylko osoby polecające jeden zakład wiecznie mają problem i po wszystkich "jadą"?

Problemy to sami sobie stwarzacie zajmując takie stanowisko,sama napisałaś moja droga,ze każdy ponosi odpowiedzialnośc za to co pisze...mając tą świadomośc dalej się pogrążasz...jesteś albo odważna,albo naiwna,bo jak to inaczej tłumaczyć

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
W czym się pogrążam? Zadałam pytanie do tego służy forum. Grozisz mi?

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Pogrążasz się,bo czytają to wszyscy,i widzą jaka jesteś,pogrążasz się,bo jesteś stronnicza,a moderator nie powinien trzymać czyjejś strony,tylko porządek,nie mam racji? :lol:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Ale ja to pytanie zadałam nie jako moderator tylko jako zwykły użytkownik.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
tak,i to w temacie bardzo do tego nadającym się...pisz na temat i pilnuj porządku,czy jako moderator,czy zwykły użytkownik,a wszystko będzie ok :thumb:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Mogę cały temat przenieść do wolnej strefy jak chcesz. Bo co posprzątam to bałaganisz.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Tak najlepiej niewygodne tematy usunąć albo wywalić nie tam gdzie ich miejsce,jest w tytule polecam?więc temat jest we właściwym miejscu,tylko wasze podejście jest nie bardzo na miejscu... :mur:

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
o i nastała cisza to wszystko wyjasnia fora mazurka poprostu nie istnieją zakłądał kilka i miał moze z 2 osoby na nim teraz ma swoją strone i znów nowe forum gdzie nic sie nie dzieje wiec siłą rzeczy musi mieszac tutaj zeby słuch o nim nie zaginął jak to mówią "tonący brzytwy sie trzyma"

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
z tego co wiem to andrzej ma więcej pracy jak życia :thumb2: i nie musi sie niczego trzymać jak to te niebieskie polecane zakłady o każdego klienta skaczą sobie do oczu i tak na końcu te autka po przeróbkach przychodzą do niego bo zawsze tam coś nie tak,a ja tu jestem z tego względu abyście nie popadli w megalomanie :zdrowie:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Tony napisał:
Mazurek-delegat ile wpłacasz na cele charytatywne jak Ci udowodnię, że jesteś Mazur?

nic nie wpłacę :ke: bo nim nie jestem :mur: a jaka jest twoja cena na te cele za moją torsamość ??

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
kolego mów ile dajesz to zaraz jakieś dzieci będą szczęśliwe tylko nie skąp :happy:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Chłopaki nie karmcie trola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom