• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

ricardoo

Bywalec
Punktów
6
Miasto
wasosz
bo trollowales !!! hehehehe . To jest dzialanie antyspoleczne napisac zle o moderatorze ( skasuje twoj post i moj - zalozysz sie )

ricardoo

Bywalec
Punktów
6
Miasto
wasosz
Prosze podac jakie tematy moga byc w jakim dziale i na jakiej podstawie ( komu sie nie podobaja ) sa przenoszone do "rozmaitosci " bez mozliwosci dopisywania komentarzy.Na jakiej podstawie moj temat trafil wlasnie do rozmaitosci a temat "co to jest" pozostal w wolnej strefie

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Ricardoo na początku regulaminu forum masz odpowiedź.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Może lubię?moja sprawa komu i za co? Każdy klient zasługuje na szacunek,bynajmniej ja tak uważam,to czy jest zadowolony czy nie nie ma znaczenia.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Możecie się zająć własnymi sprawami?co was obchodzi czy komuś dupę liże?to moja sprawa nie wasza.Znaczenie kristofek ma to żeby brać od klienta tyle na ile się umawiasz i nie kasować za niewymienione lampy czy za parking,kumasz.A teraz proszę moderatora o wyczyszczenie tematu z niepotrzebnych przytyków,pozdrawiam

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Znaczenie kristofek ma to żeby brać od klienta tyle na ile się umawiasz

A Ty wziąłeś od klienta tyle na ile się umówiłeś tylko dałeś od siebie za mało. Co widać na powyższych zdjęciach.

I proszę Cię nie wyjeżdżaj z tekstami typu : synku czy kristofek. Jeżeli nikt do tej pory nie nauczył Cię szacunku to może musisz to nadrobić. KUMASZ?!

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
to jest tak ze jak sie spierdo....i robote
wdodatku jakies naprawde głupie sroby to sie tlumaczy głupio

i tak jak kristoff stwierdził nie zmieniaj jego NIKU
KUMASZ !!!

Ps. sam sie odnosisz do regulaminu ,a tak naprawde to ty go nie przestrzegasz

KUMASZ!!!

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Widze ze flip z flapem znowu zaczynają taniec godowy,dlaczego robicie śmietnik z poważnego tematu? PROSZĘ moderatora o wyczyszczenie tematu. Jaro odpimpaj się kristofku jest pieszczotliwie a nie pogardliwie więc nie rozumiem agresji.Ja bynajmniej nie chowam głowy w piasek i nie straszę klientów pozwami za kilka śrubek.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ja kumam,ale widzę ze ty jakiś kamikadze jesteś

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Andrzej się nie ekscytuje,to jest temat o mnie więc po co się wypowiadasz,nie wcinaj się w nie swoje sprawy i po temacie.Sam najpierw swoje sprawy uporządkuj potem pouczaj jak inni mają postępować ze swoimi klientami. Po raz kolej ny proszę mederację wyczyszczenie tematu z piany.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
A co ciebie to obchodzi co mazurek robi?może to moje bmw.Jeszcze tylko tego brakowało żebym się jakiemuś dzieciakowi tłumaczył z tego co robię.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Ja po prostu się martwię. Skoro nie podołałeś z A4 B6 to co Ci wyjdzie w BMW. Tam jest trochę więcej śrubek do przykręcania. Hehe. Może trzeba było sobie zrobić filmik jak rozbierałeś auto. :D

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ja nie podołałem z poprawką po tobie chyba.Dlaczego ty robisz szambo z każdego tematu,coś mi się wydaje że ci się wydaje że jesteś tutaj bogiem,ty mi załatwisz wylot na dwa lata bo przerabiam bmw i jakiś dzieciak mnie poucza,mam syna w twoim wieku więc odrobina szacunku młody człowieku bo dostaniesz klapsa.
Co bym nie napisał to zaraz zaczep,proponuję popracować nad sobą.
Oczywiście powyższe posty do rozmaitości,pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom