zweckform
Zaufany warsztat
W województwie mazowieckim znam dwie duże firmy robiące busy Waszą i tą z Tarczyna

Kto napisał że taniej,jak zadałem pytanie odnośnie przekładki a6 to dostałem propozycje od 10 d0 15 tysięcy,przerobiłem w końcu za 9500,wczoraj auto odebrałem i w wolnej chwili wkleję kilka fotek,ale wracając do tematu nie zawsze drogo musi być dobrze,jeśli poczytać trochę na tym forum jest sporo takich niejasnych sytuacji gdzie było drogo i nie do końca dobrze,czasem po robocie nawet plus vat a wyszło jak wyszło.
Reasumując warto jednak pozwolić klientom oceniać robotę a nie kreować się na gwiazdę samemu mając co nieco do poprawki.Nie chodzi mi to oczywiście o nikogo konkretnego,mam na myśli ogół.
karuzela ruszyła
Jaro z całym szacunkiem ale twoje cwaniactwo bije po oczach jak gaz pieprzowy,Ja gdybym nawet mieszkał w Wadowicach nie dałbym ci zadnego auta do naprawy czy przekładki,piszesz tak jakbyś wszystkie rozumy pozjadał a często nie masz racj
Andrz..... ups. sorki , Romus,
W 2009 roku przerabiałem a4 w jednym ,,dobrych warsztatów'' majster wykorzystał węże ogrodowe do połączenia pociętych przewodów klimy,inny specjalista tak przerobił passata b6 że trzeba było na smyka go na lawet wciągać bo epb zablokowało koła