• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Nie rozumiecie zagadnienia,ale nie wymagam od was tego,pytam raczej ludzi którym zależy na dobrym wizerunku firmy,moim zdaniem jak ktoś ma coś do ukrycia nie jest godny uwagi,nie oceniam nikogo po tym czy pozwala kręcić mi film,nikomu nie każę biegać z aparatem,myślę że to jednak byłaby dobra reklama dla firmy.Ok w takim razie zlecę przekładkę komuś kto się zgodzi na kręcenie filmu.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
no i po problemie podzwoń popytaj może ktoś się zgodzi na taki projekt
Ty będziesz zadowolony a jak wszystko pójdzie ok to i warsztat będzie miał reklamę

Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku podczas nadchodzącego długiego weekendu
Rafał

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Jak chcesz to u mnie możesz nagrywać przeróbkę Twoich aut. Kiedy zaczynamy?

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
myślałem, że zawsze klient szukając warszattu jako nr 1 zwraca uwagę na to by było to dobrze zrobione a tu nowość - żeby było można nakręcić film dokumentalny

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
romuś ty nie przerabiaj tam tych samochodów bo poco?sama kompromitacja na końcu bedzie z tym filmem, coś ci tam jeszcze popsują ,sprzedaj mi tego paska ja potrzebuje do pracy do ZALANO bede jezdził ,MAZUREK mi go zaraz przerobi a ty tam jakieś filmy bedziasz robił daj spokuj:dol:

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
a to jaro masz reklame BMW A 118 dziełajesz ili niet ?bo na tego parcha już patrzeć nie moge 1000 euro już na naprawe wydałem u niemców a parch dalej sie sypie nowe auto 2007 r 2l benzyna elektryka sie sypie nowa wiazke niemcy wstawili i kicha

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a to jaro masz reklame BMW A 118 dziełajesz ili niet ?bo na tego parcha już patrzeć nie moge 1000 euro już na naprawe wydałem u niemców a parch dalej sie sypie nowe auto 2007 r 2l benzyna elektryka sie sypie nowa wiazke niemcy wstawili i kicha

co to nawijasz ???

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
niezaskoczyles ale to nie wazne

po za tym nie poprawiam aut po paprokach

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
auto jest europejskie nikt je nigdy nie przekładał widocznie fabryka je popsuła albo ty nie znasz sie na BMW to lepiej zmień reklame poco sie chwalisz kolego jak nie umiesz naprawiać BMW:eek:ff:

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
to dobre:thumb2:

oj nie łanie właścicielu zaufanego zakładu, kto tobie zaufał? skoro ty takie odpowiedzi dajesz,przeczytałem troche twoich postów i większość to naśmiewanie sie z ludzi a nie merytoryczna pomoc,:mur:

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Przepraszam bardzo,czy jest tu moderator?proszę pisać na temat,co mnie obchodzi czyjeś bmw?
Temat jest o tym jakie warsztat ma podejście do klienta i czy ma coś do ukrycia i tego się trzymajmy,bardzo proszę żeby Jaro nie wypowiadał się w tym temacie podobnie jak albo3,nie interesuje mnie wasze zdanie na ten temat,proszę moderatora o usunięcie postów nie na temat.
Takie cwaniackie podejście Jaro skutecznie mnie zniechęciło ale muszę przyznać że jego warsztat był brany pod uwagę,mam prawo wyboru i proszę was nie pozbawiajcie mnie tego,to forum ponoć ma pomagać ludziom szukającym dobrej przekładki atu co?śmiejecie się ze mnie bo chcę mieć pewność że wszystko będzie ok.Znajdę warsztat który zrobi to dobrze czy z fotkami i filmem czy bez,a to czy mi w tym pomożecie czy nie to już inna sprawa,tak czy siak opiszę dokładnie wszystko żeby nie było niedomówień.

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Ale jaja...Marlena napisałaś w temacie apel do tych co chcą samodzielnie przekładać,jednak z treści wynika że chodzi o twoją konkurencję,dobrze rozumiem czyzby chodziło o kogoś z tego forum?:ke:

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Pytanie do Marleny i jak najbardziej na miejscu,rozumiem ze z poprawek tez jest kasa ale chyba lepiej robić od poczatku niż poprawiać,Czy możesz mi Marleno odpowiedzieć na pytanie zadane w moim poprzednim poście?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
To nikt z forum, aczkolwiek ta osoba czyta forum i jest z województwa mazowieckiego. W piątek kolejne auto do poprawki po tej firmie jak zdążę zrobię zdjęcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom