• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

marzenka

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Lubin Rusch
jaki sens ma teź pisani nie na temat?nie jestem jakąś super internautką,wpisuję w gogle przekładka a6 i wyskakuje mi to forum,znajduję warsztat blisko Lubina i zonk,lipa mimo tego ze ma być super,ponawiam pytanie,jaki to ma sens?piszecie dobrze o złych a źle o dobrych,o co tu chodzi?

omarek86

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Zaklików
zajrzyj na forum jutro, a na pewno ktoś Ci doradzi, pomoże. Wstaw temat i dasz radę. pozdrawiam.

"piszecie dobrze o złych a źle o dobrych" szukasz a jesteś taka dobrze poinformowana co gdzie i jak.... ???

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
jaki sens ma teź pisani nie na temat?nie jestem jakąś super internautką,wpisuję w gogle przekładka a6 i wyskakuje mi to forum,znajduję warsztat blisko Lubina i zonk,lipa mimo tego ze ma być super,ponawiam pytanie,jaki to ma sens?piszecie dobrze o złych a źle o dobrych,o co tu chodzi?

Jesteś z Lublina i bliskim warsztatem od Ciebie jest warsztat z Wrocławia? O co tu chodzi?

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
Z lubina.... ale mniejsza o to... Ja bym raczej napisał jaki sens ma pisanie w każdym temacie bez żadnych konkretów.... jak na razie to jest pie....rzenie... przeczytałem kilka Twoich postów i są to tylko bezsensowne i nic nie wnoszące docinki a nic konkretnego... Jak masz zamiar napisać to napisz a jak nie masz zamiaru pisać to nie pisz i nie nabijaj postów... takie jest moje zdanie.

---------- Dodano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Zrób zdjęcia i pokaż co Ci nie pasuje... albo niech dogra wszystko i będziesz zadowolona... nie wiem jaki masz stosunek do wykonanej pracy... ale wiem że 20 postów typu "czy pisanie tutaj ma sens" To jak Pytanie "czy życie ma sens skoro i tak się umiera" Chociaż kobiety czasem mają różne zagadkowe myśli :)

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Ups mój błąd -dodałam sobie literkę. A swoją drogą jakie to było wreszcie auto?

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
Z tego co czytałem to Nissan Navara ale teraz widzę że Audi A6 więc już sam nie wiem :ke:

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
Jaki to ma sens...oOoOo... Jaki no powiedz mi. oOoOo :wako2:

Odpowiem na to pytanie: To wszystko nie ma sensu. A i tak w grudniu 2012 będzie koniec świata, więc nie ma się co martwić... :)

Bronek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
No może i ktoś powinien, ale...W sumie ja się jeszcze nie sparzyłem. Jak ktoś polecał kogoś na forum, to też byłem zadowolony. A jeśli według kogoś forumowicze nie sa wiarygodni, to niech pyta znajomych:]

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Warsztat czy stodoła...

Wydawało mi się że znalazłem dobry warsztat do przekładki b5fl i a6 c6,jednak kiedy zapytałem czy mogę zrobić opis przekładki z fotkami a potem nawet z filmikiem,okazało się ze nie ma takiej opcji...co jest grane?czyżby właściciele warsztatów wstydzili się czegoś?czy mają coś do ukrycia?mam teraz mieszane uczucia,nie wiem czy zdecyduję się wogle na przekładkę czy może sprzedam te auta niech inni się szarpią.Może coś w tym jest że tu niby super warsztat a jak się okazuje w praktyce...lipa.Co sądzicie o tym zeby poazać na forum wasze super warsztaty?;->

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
zeby poazać na forum wasze super warsztaty?

tu nie chodzi o super warsztat
jak chcesz jedz do ASO tam jest super wyposażenie , dobre zaplecze itd. pytanie czy te machery dadza sobie rade

jezeli chodzi o filmik to np ja i pewnie wielu innych z tego forum niepozwoliło by na jakies krecenie bezceleru, i zebyś
chodził kolo pracownika i zawracał dupe

normalnie nawet przy naprawie auta czy wymianie opon klient stoi poza warsztatem
nie mówiąc o całym dniu platania sie

pozdrawiam

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
To, że ktoś nie chce robić filmiku to:
1. może za dużo lat poświęcił aby dojść do perfekcji i nie chce swoich patentów innym pokazywać
2. przepisy bhp na to nie zezwalają
3. może ma jakiś inny powód.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
u mnie możesz nakrecić filmik z przekładki bez gaży aktorskiej :) w ramach rewanżu ja nakrece u ciebie w sypialni o.k. ?

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
Dokładnie to jest tak pomyśl czy nie denerwowało by Cię to jak ktoś stał by nad Tobą cały dzień w Twojej pracy a druga rzecz to do niektórych rzeczy dochodzi sie długie lata i wszystkiego nie można zdradzić bo już klient nie przyjedzie tylko zrobi sam.

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
ja u siebie na ścianie mam napis ASEKURACJA MECHANIKA 100 zł za godzinę i to załatwia sprawę :)

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Tak właśnie przypuszczałem,niby nic do ukrycia a jednak...ktoś tu napisał że ,,dzielimy się wiedzą'' jaką wiedzą?widzę ze nie bardzo pewne sprawy rozumiałem ale po lekturze forum co nieco kumam i moja konkluzja jest prosta,nabijacie sobie klientów na wzajem a jak ktoś ma problem z warsztatem z forum to robicie z klienta kretyna.:ke:

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
nie rozumiem jednego
oceniasz warsztat tylko po tym że nie pozwolił Ci kręcić filmów fabularnych?
dziwne podejście ale to nie moja sprawa

Pozdrawiam
Rafał

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
..ktoś tu napisał że ,,dzielimy się wiedzą'' jaką wiedzą?

bo po to jest te forum a co do tego filmowania to ty chciałbyś żeby ktoś latał za tobą po warsztacie i filmował każdy twój ruch warsztat to nie dom wielkiego brata każdy ma jakieś swoje patenty których nie chce ujawniać :zdrowie:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom