• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Właśnie co tutaj wyjaśniać jakim trzeba być szują i ciężkim oszołomem wyprowadzonym na lekach jak mister m dzwoni do mnie 5 słownie pięć razy dziennie jak junak czy tam jakiś gość jechał na niego i się wysmętniał jaki on nie jest poszkodowany i nie ma telefonów i nikt nie chce jego usług.Oczywiście rozmowy były różne jak i tematy. A później strzela ci w krok.Ja nie mam co z tym małym nawet więcej malutkim człowiekiem wyjaśniać .To on ma problem że każdy jedzie na niego mniej lub więcej na każdym forum każdy mu jedzie w rajki .Cały czas knuje mota i robi z siebie nie wiadomo kogo co mnie to kur... obchodzi że ma hotel koło swojego bunkra i robi passata 2 godziny .Rys robi w 2 tygodnie i żyje.Nie każe klientowi dzwonić do siebie że łaskawie zrobi mu przekładkę taniej i później każe opisac to na forum kur.. nie róbmy jaj.TYLE RAZY PISAŁEM TAM GDZIE JEST TEN LUDEK JEST SYF SWĄD WIELKIE KŁÓTNIE.Tyle w temacie oczywiście zaraz będzie ja nie dzwoniłem do ciebie daj biling jak masz i zobaczymy kolego balonowy .Powodzonka

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
Zaraz oberwiesz za swoją wypowiedź... To tylko kwestia czasu

tak za co że pisze prawdę jak nie było tu pana M to był spokój ostatnio mnie posądził że coś biorę jak na niego najeżdżałem sam jedzie na dopalaczach a później na forum wyżu ca swoje wypociny na tym forum nie lobię go od samego początku i to nic nie zmieni od kąt posadził mnie że mam założone kilka kont

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Dla mnie bzdetem jest stwierdzenie ze po obroceniu wiazki elektrycznej pod deska "skrecasz w lewo a auto jedzie w prawo " .

znasz ty wogule człowieku na przekładkach ?? jeśli byś sie znał to byś zaskoczył że te auto ma esp po obruceniu wiazki działało by wszystko na odwrót skrecasz w prawo a esp widzi odwrotnie i system bedzie hamował próbując prostować auto :dol:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Oczywiscie chodzi mi o paska

---------- Dodano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Znawca sie znalazl

---------- Dodano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Skad sie tacy idi..ci biora ?

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Haha jasne ze oleję,ja udzielam bezterminowej gwarancji na swoje usługi nie rocznej,nie mam się czego obawiać,i nie widzę potrzeby żeby uświadamiać konkurencję.:)

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Oczywiscie chodzi mi o paska

---------- Dodano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Znawca sie znalazl

---------- Dodano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Skad sie tacy idi..ci biora ?

oj zamało autek zrobiłeś miałem okazje przejachać sie taka audi z obróconą wiazka wiem co pisze pujdź kolego gdzieś na praktyki doksztaucić sie a potem mądrości bedziesz uskuteczniał i nie idi...o idi...o

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Mnie nie musisz uswiadamiac ,natomiast wszyscy ktorzy ten post czytaja niech sie dowiedza ze mazurekandrzej33 ich olewa I to jest sedno sprawy . Zycze jak najwiecej " olanych " klientow . A co do gwarancji - gratuluje samozadowolenia i pychy ( producenci aut udzielaja max 7 letniej gwarancji ale co tam ,Andrzej jest lepszy niz fabryka )

---------- Dodano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Kolego delegat5 proponuje Ci najpierw kurs jezyka polskiego

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Ja olewam konkurencję nie klientów,i nie wciskaj mi tu w usta własnych słów,przeczytaj uważnie jakie zadałeś pytanie i jaka padła odpowiedź
Fabryka daje gwarancję również na części,ja tylko na usługę,więc nie widzę potrzeby ograniczać się do roku,jak nic przez miesiąc się nie odkręci,to przez następne dziesięć lat będzie tak samo dobrze.Widze ze nie ma z tobą o czym dyskutować,próbujesz braki uzupełnić cwaniactwem,pozdrawiam i kończę temat.:dol:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
oj słaba masz wiedze na ten temat widzie ,a może mazurek weżmie cie jako ucznia na jakiś czas?? co pan na to panie mazurek ciekawe kto mu dał ten niebieski przydomek :jezor3:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Ja probuje uzupelnic braki ? Napisales kilkadziesiat postow zanim zrozumiales na czym polega obrocenie wiazki i jeszcze na dodatek ten Twoj przydu.... pas .Zenada.
Co do konca dyskusji masz racje - popieram ja w 100%

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Synek,zważaj na słowa,nie mam przydupasów,i nie ja mam zrozumieć tylko ty,bo jak ja robiłem przekładki,to twój tata myślał o założeniu rodziny młody człowieku,nie masz pojęcia o przekładkach a mądrala z ciebie jak mało kto,nie zadzieraj ze mną dobrze ci radzę.:zloo:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
żenada to masz na imie a jak bedziesz nadal obracał te wiązki to pomyśle że w boshu pracowałeś bo tam przekładki robia w ten sposób i mówią że to bardzo wysoki poziom:haha:

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Zamykam ten burdel. Kłótnie nie wpływają dobrze na wizerunek forum. Z kilkoma najbardziej wojowniczymi osobami się właśnie pożegnaliśmy, kolejne awantury i wyzwiska również będą w ten sposób nagradzane.

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
albo3 skąd masz tyle informacji? czy ty czasem nie jesteś z drużyny Pana M.?

Z drużyny?? prosze jaśniej pytasz czy pacuje tam? nie pracuje, pracuje w niemczech w zalando na tym forum jest reklama mojej firmy a u tego pana pare aut robiłem jak wcześniej na forum pisałem,a informacje sa na różnych forach trzeba tylko czytać a nie spoczywać na laurach i myśleć że jest sie najlepszym.Internet jest wielki,poza tym post ten i odpowiedż nie jest na temat. Prosze to przenieść:gora:

marzenka

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Lubin Rusch
Jaki to ma senś?

Jaki ma sens okłamywanie i mamienie użytkowników tego forum kłamliwymi informacjami na temat niektórych warsztatów i niedopuszczanie do demaskowania amatorów?Jaki sens ma naśmiewanie się z oszukanych piszacych z blędami o papudrakach?;->Dlaczego na tym forum jest tylu prawem tego forum chronionych papraków?może mi ktoś odpowiedzieć co ma w głowie admin pozwalając na takie cyrki?:dol:

omarek86

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Zaklików
koleżanka/kolega z angliki.fora.pl??? odwiedziłem to forum kilka razy w poszukiwaniu informacji na temat przekladek, ale tam nic nie ma (ostatni post 14 styczeń, poprzedni w grudniu 2011)! Tutaj każdy sobie pomaga i nikt z nikim nie trzyma. Każdy warsztat jak sobie zasłuzył na opinie to ją ma. Jeśli partoli to też ma taką opinie wśród użytkowników i moderowaną przez administratorów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom