Może mazurekandrezj33. i vectra007 napiszecie, który zaufany warsztat jest nie dobry (bo wygląda na to, że zniesławiacie wszystkie i psujecie im renomę, na którą niektórzy pracowali latami).
I kto tu pisze o zniesławianiu?kto jak to ale najbardziej zniesławiany to raczej ja tutaj jestem i raczej tobie to zbyt nie przeszkadza,mimo to odstąpiłem od oskarżenia ciebie,pewnie pamiętasz,mam ludzkie uczucie i wiem co to choroba w rodzinie,mimo wszystko nic do ciebie nie mam.
Przykład zaufanych warsztatów? proszę bardzo;vip car, km serwis,i jak znam zycie niedługo inni zmienią kolor,co nie znaczy ze twierdzę ze wszyscy,są w grupie prawdziwych fachowców takie warsztaty jak np Jaro,Marlena,czy Apollo,jednak pokowanie ich do jednego worka z vipkarem czy km nie bardzo pozytywnie wpływa na wizerunek ich samych.
Mysle ze jak Andrzej trafi do grona "zaufanych" to skoncza sie wszelkie posty vectr, matikow i tym podobnych
Kategorycznie się nie zgadzam,nie mam zamiaru stać się pośmiewiskiem,nie jestem niczyim klakierem i nikomu w odbyt wchodzić nie będę.
po czwarte na to aby byc zaufanym warsztatem pracowalem kilka lat
I tu się z tobą zgodzę,tylko ze ja wcześniej o tobie nie słyszałem,nie było cię wcześniej,poza tym twój numer regon jest bardzo młody.Nie moja sprawa,ale ja na swoją pozycję tez ciężko pracowałem i pracuję,nie ma na temat mojej pracy zadnych negatywów,nie licząc pomówień Junaka które odszczekał w sądzie i przegrał sprawę.
nie lubie oszolomow co tylko wprowadzaja zamet na forum , zamiast merytorycznej dyskusji itd. ,itp
Czasem czytając takie posty dochodzę do wniosku że tak naprawdę zament wprowadza nie vectra czy matik...
Konkluzja...żyj i daj innym żyć