• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Może mazurekandrezj33. i vectra007 napiszecie, który zaufany warsztat jest nie dobry (bo wygląda na to, że zniesławiacie wszystkie i psujecie im renomę, na którą niektórzy pracowali latami).

Marlena tak jest było i będzie tam gdzie jest ten człowiek są same nie domówione sprawy.Zamęt to jego drugie imię.Przypomnij Sobie dawne fora i jest tylko jedna odpowiedź .

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
koledzy drodzy ja zachwalam bo tam robilem swoje audi jedno i drugie bez problemow przelozyl i do dzis auta jezdza bez problemow itd reszta bez komenetarza

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
Mysle ze jak Andrzej trafi do grona "zaufanych" to skoncza sie wszelkie posty vectr, matikow i tym podobnych

koleszko cierpisz coś do mnie? popatrz na siebie jak chcesz to moge ci wytknąć twoje naciagniecia na dodatkowe koszty których u mazurka niema,i mazurek wcale nie potrzebuje nazwy zaufanego warsztatu jest mu to nie potrzebne:haha:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
po pierwsze nie jestem twoim kolezka , po drugie nikogo na nic nie naciagnalem , po trzecie jak nie umiesz czytac to popros kogos to przeczyta tobie moja odpowiedz dla pana Zbigniewa J. ,po czwarte na to aby byc zaufanym warsztatem pracowalem kilka lat , po piate nie potrzebuje nachalnych naganiaczy , po szoste uwazam ze Andrzejowi wcale swoimi postami nie pomagasz a wrecz przeciwnie szkodzisz jego wizerunkowi , po siodme nie lubie oszolomow co tylko wprowadzaja zamet na forum , zamiast merytorycznej dyskusji itd. ,itp

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
za posta w którym naciągałeś ludzi na koszty i którego ci wytknełem dostałem ostrzeżenie tak że wiem co pisze ,a zaufanym zakładem se możesz być i tak ci nic nie dam do przeróbki bo na pewno za zrobienie zbieżności i klime przy przekładce bym musiał dopłacić ekstra czego u andrzeja niema a wiec miedzy wami jest szalona różnica andrzej szanuje klienta a u ciebie z tego co widać zysk za wszelka cene:tudu:

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Może mazurekandrezj33. i vectra007 napiszecie, który zaufany warsztat jest nie dobry (bo wygląda na to, że zniesławiacie wszystkie i psujecie im renomę, na którą niektórzy pracowali latami).

I kto tu pisze o zniesławianiu?kto jak to ale najbardziej zniesławiany to raczej ja tutaj jestem i raczej tobie to zbyt nie przeszkadza,mimo to odstąpiłem od oskarżenia ciebie,pewnie pamiętasz,mam ludzkie uczucie i wiem co to choroba w rodzinie,mimo wszystko nic do ciebie nie mam.
Przykład zaufanych warsztatów? proszę bardzo;vip car, km serwis,i jak znam zycie niedługo inni zmienią kolor,co nie znaczy ze twierdzę ze wszyscy,są w grupie prawdziwych fachowców takie warsztaty jak np Jaro,Marlena,czy Apollo,jednak pokowanie ich do jednego worka z vipkarem czy km nie bardzo pozytywnie wpływa na wizerunek ich samych.
Mysle ze jak Andrzej trafi do grona "zaufanych" to skoncza sie wszelkie posty vectr, matikow i tym podobnych

Kategorycznie się nie zgadzam,nie mam zamiaru stać się pośmiewiskiem,nie jestem niczyim klakierem i nikomu w odbyt wchodzić nie będę.
po czwarte na to aby byc zaufanym warsztatem pracowalem kilka lat

I tu się z tobą zgodzę,tylko ze ja wcześniej o tobie nie słyszałem,nie było cię wcześniej,poza tym twój numer regon jest bardzo młody.Nie moja sprawa,ale ja na swoją pozycję tez ciężko pracowałem i pracuję,nie ma na temat mojej pracy zadnych negatywów,nie licząc pomówień Junaka które odszczekał w sądzie i przegrał sprawę.
nie lubie oszolomow co tylko wprowadzaja zamet na forum , zamiast merytorycznej dyskusji itd. ,itp

Czasem czytając takie posty dochodzę do wniosku że tak naprawdę zament wprowadza nie vectra czy matik...
Konkluzja...żyj i daj innym żyć

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
BRAWO Panowie
nareszcie sie ruszylo

czemu za nami niestoja murem klienci
odp.

kazde auto ktore robimy nadaje sie do kasacji

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Nie wiem dlaczego,może dlatego ze na was nikt nie naskakuje??? ja bynajmniej nie uważam cię za paproka,bo gdybym uważał,to nie wysyłałbym do ciebie fordów...to chyba oczywiste.

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
zadaj pytanie te sobie bo świety nie jesteś a potem innych rozliczaj

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
hmm nikt nie sieje zamentu tylko jak ktos robi zle przekladke niech sie przyzna do tego a nie ukrywa po 2 wole wyslac ludzi do pana andrzeja mazurka niz do inego zakladu gdzie spier...a swoja robote a klient dosc ze bedze w plecy z kasa to z czasem dlatego wole wyslac go do zaufanego i godnego polecania warsztatu po 3 w cenie uslugi masz wymiane gazu w klimie i przeglad za co inne warsztaty kroja wielka kase a u niego jest to w cenie przekladki pozdro tyle odemnie :)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
zawsze klientowi mowie jakie sa koszzty i za co placi nierobie go w balona
podajac mu wyzsza cene przy odbiorze auta
i tak samo robi to andrzej

wszystko zalezy od klienta chce zaplacic przyjerzdza tu niechce jedzie gdzie indziej
wiec niemozna powiedziec ze sie kogos naciaga na kase

powiedz sam czy naciagam kogos mowiac ze robie landka za np 5500 zeta
jak kto inny robi to za 2000
kto tu jest naciagaczem

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
zawsze klientowi mowie jakie sa koszzty i za co placi nierobie go w balona
podajac mu wyzsza cene przy odbiorze auta
i tak samo robi to andrzej

wszystko zalezy od klienta chce zaplacic przyjerzdza tu niechce jedzie gdzie indziej
wiec niemozna powiedziec ze sie kogos naciaga na kase

powiedz sam czy naciagam kogos mowiac ze robie landka za np 5500 zeta
jak kto inny robi to za 2000
kto tu jest naciagaczem

ciekawe ?? jakoś andrzej wzioł odemnie tyle co uzgodniliśmy, to co ty piszesz że bierze wiecej? u ciebie ta przekładka kosztowała by ze dwa klocki wiecej jestem pewien

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Przykład zaufanych warsztatów? proszę bardzo;vip car, km serwis,i jak znam zycie niedługo inni zmienią kolor

Posłuchaj leśny dziadku jak nie masz zielonego pojęcia co jest przyczyną zmiany mojego koloru to się nie wymądrzaj,i nie wpychaj tam swojego nochala OK.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
I kto tu pisze o zniesławianiu?kto jak to ale najbardziej zniesławiany to raczej ja tutaj jestem i raczej tobie to zbyt nie przeszkadza,mimo to odstąpiłem od oskarżenia ciebie,pewnie pamiętasz,mam ludzkie uczucie i wiem co to choroba w rodzinie,mimo wszystko nic do ciebie nie mam.

Ja ani Ciebie ani Twojej firmy w życiu nie zniesławiłam. Nie odpowiadam za to co piszą inni -powinieneś to wiedzieć czytając regulamin, czy ten czy na starej wersji forum. Więc nie wiem czemu się mnie czepiłeś i na jakiej podstawie? Sprawę zakończyłeś bo nie miałeś żadnych postaw aby mnie oskarżać i byś przegrał, mało tego musiałbyś przyjeżdżać na sprawy do Rawy, a to wiadomo i czas i koszt.
Czemu sprawy nie założyłeś właścicielowi forum?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
matik 44 nie wiem po raz ktory piszesz o moim rzekomym naciaganiu klientow ,podobne kalumnie rzucal junak w stosunku do Andrzeja ,tez chcesz zeby sad Ciebie oswiecil ?

Gdybys polecal Andrzeja lub kogokolwiek innego w dziale "polecane : nie mialbym do ciebie zadnych uwag , bo niby dlaczego ?
Andrzej , ja na tym forum jestem od poczatku ( na poprzednim tez bylem takze powinienes mnie znac ) co do regonu masz racje ,po tym jak tato po drugim zawale wyladowal na stole operacyjnym ( by- passy ) i zostal wylaczony na kilka miesiecy z pracy ( warsztat jest prowadzony od 19 lat ) otworzylem dzialalnosc na swoje konto a tata po powrocie do zdrowia zamknal swoja dzialalnosc i obecnie mi pomaga .
Matik 44 jeszcze jedna sprawa - kazdy warsztat w tym rowniez moj na roznych warunkach przyjmuje auta do przekladki Andrzej napelnia klime i robi zbieznosc , ja robie przeglad i daje na czas przekladki auto zastepcze , jeszcze inny pierze tapicerke wszystko w cenie ale o tym wszystkim klient wie przed podpisaniem umowy ( przynajmniej u mnie ) wiec w czym problem ? jest tyle warsztatow ze kazdy napewno znajdzie cos dla siebie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom