• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Nie mam pojęcia o co toczycie spory ale czy nie możecie w końcu zakopać topór wojenny. Nie wiem tak na prawdę kto jest kim i kto pod kogo się podszywa ale niech każdy z nas zajmie się swoimi tematami bo mam wrażenie, że jeden drugiego próbuje zgnoić a to jest zupełnie bezsensu bo myślę, że wszyscy powinni się wzajemnie wspierać i tworzyć zgrany zespół.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
angeelo tu niechodzi o spor tylko oto ze mazur na swoim forum pisze bzdory na moj temat i kto tu jest poszkodowany On czy Ja ???

przegiol pale i tyle

i wlasnie apropo gnojenia to wlasnie bedzie moim pierwszym celem

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
Pan Mazurek z Wąsocza zaczyna podnosic Mi cisnienie , pieprzy takie klupoty ze poezja
znalazlem pewien temacik u niego na forum , to jest fragment:::::::

""""""Tak,pamiętam wzmianki na starym forum,zdaje się że jaro z cyrankiem robili jakiś rekonesans potem opisywali temat pod jednym ze swoich kilkunastu kont(na forum angliki.fora.pl byłem moderatorem i wiem że z jednego IP założono 27 kont w tym jaro i cyranek),i na forum miska zrobili podobnie.Nie zmienia to jednak faktu ze ja nie pisze o tej firmie,bo nie ona jest polecana na forum miśka,piszę o firmach tam polecanych,takich jak np.km serwis... """"""

cholera mazurek wpieprzyl sie na to nasze forum i maci jak moze , a na swoim
opisuje jakies niestwozone zeczy

Pnie Mazur prosze sie z tego wytlumaczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przegnie Pan pale i skonczy sie to inaczej, za obrazanie mnie i mojej firmy
Niewiem czy Ci sie cos przysni i potem sny rzucasz na forum czyco ???

No panie mazurek tłumacz sie teraz bo jaro ze swoim kumplem km serws cie wykończy:box:papierza dawno temu też załatwili musiał Wadowice opuścić:-( JARO a twoja firma i tak ździera dodatkowo za nabijanie klimy,ciekawe co robisz ze wypuszczonym freonem? skoro bierzesz za nabicie klimy? może jakiegoś ekologa ci myknąć na kark?zamknie ci ta bude:wako2:

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Jak napisałem wyżej,nie wiem dlaczego to forum przyciąga tylu kretynów,nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć,nikomu nic nie zrobiłem,nikogo nie pomawiam,pod nikogo się nie podszywam,piszę co myślę i to co piszę jest prawdą,nie moja wina że wszyscy którzy o mnie piszą są podejrzani ze są mną,co poradzę..angeelo ma rację,lepiej brać się do roboty wspierać się a nie gnoić,ja wysyłam klientów do jaro czy marleny jak ktoś pyta o busa czy forda,wysyłałem do km z bmw do czasu aż okazało się ze nie jest w tym dobry,dlaczego mam nie wysyłać?skoro ja tego nie robię,to niech zrobi to ktoś kto tego nie spartoli...nie mam zamiaru dyskutować z Jaro na zaden temat,bo kolego nie ten poziom,tylko przytyki,cwaniactwo i żadnej konkretnej odpowiedzi na żaden post,taki jaest nasz jaro.I jeśli mazur to pan Mazur,:eek:ff:

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
TEN facet jest żałosny wciela sie w jakiegos delegata, vectra, niemożliwe itd. czy on naprawde nie umie inaczej sobie zlalezc robory jak podszywanie sie pod rozne nicki piszac o sobie jaki on och i ach. Juz raz pisałem uwazaj łapiesz sie na stawianiem przed ''a'' przecinka ,. Kto cie tak uczył pytam >?? jak widzisz to cie demaskuje, bo jak ktos sie zagłębi w twoje teksty masz ten sam styl pisania a na przecinku przed co jakis czas dasz sie złapać. Opanuj się chłopie:)_

a ciebie kolezko za takie gadanie do sadu pozwe ciebie, ze sie podszywam pod pana andrzeja. nie jestem panem andrzejem, tylko damian z tej strony i wypraszam sobie takie gadanie to tyle odemnie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Panie Andrzej jak Pan piszesz ze mam 27 kont to raczej jest klamstwo, a nie prawda , i tyle
wiec wypraszam sobie takie teksty, obojetne czy na tym forum czy na Pana
wiem ze na Pana forum jest jedna chała , ale to nieznaczy ze musi pan pisac glupie posty zeby bylo co czytac

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
a co wy tak" panujecie " na forum nie panów i pań tu sie pisze po koleżeńsku ,zresztą na kazdym forum tak jest a tu jakies pany i panie , źle sie to czyta .

a i jeszcze jedno cos zauwazyłęm zwiększone zainteresowanie pozywaniem do sądów co to sie dzieje ,ale sie naród dokształcił masakra niedługo nikt nic nie bedzie pisał bo moze sie to skonczyc w sądzie .

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Jak napisałem wyżej,nie wiem dlaczego to forum przyciąga tylu kretynów,nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć,nikomu nic nie zrobiłem,nikogo nie pomawiam,pod nikogo się nie podszywam,piszę co myślę i to co piszę jest prawdą,nie moja wina że wszyscy którzy o mnie piszą są podejrzani ze są mną,co poradzę..angeelo ma rację,lepiej brać się do roboty wspierać się a nie gnoić,ja wysyłam klientów do jaro czy marleny jak ktoś pyta o busa czy forda,wysyłałem do km z bmw do czasu aż okazało się ze nie jest w tym dobry,dlaczego mam nie wysyłać?skoro ja tego nie robię,to niech zrobi to ktoś kto tego nie spartoli...nie mam zamiaru dyskutować z Jaro na zaden temat,bo kolego nie ten poziom,tylko przytyki,cwaniactwo i żadnej konkretnej odpowiedzi na żaden post,taki jaest nasz jaro.I jeśli mazur to pan Mazur,:eek:ff:

jezeli chodzi o ' PANA' to pisze bo chce byc w pozadku wobec goscia ktory mnie obraza
(sam napisal ze mam sie zwracac Pan Mazur )
zreszta niedorownuje POZIOMEM do Pana Mazurka

chcialbym tylko zeby Pan Mazurek wyjasnil ta sprawe z tymi 27 zekomo moimi komtami
bo jak ma pieprzyc glupoty na swoim zafajdanym forum to niech pisze konkrety a nie jakies bzdury

ale znajac zycie to niewyjasni tego bo misze klamstwa i tyle
jak by byl wpozadku to staral by sie przynajmniej podac jakies konkrety o zekomo moich 27 kontach

Ps mysle ze bedzie Pan wpozadku w obec mnie !!!!!!!!

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Pan...jeśli piszesz komuś po nazwisku to przynajmniej pisz je z wielkiej litery w podstawówce już uczyli ze pisanie czyjegoś nazwiska powinno być z wielkiej litery i poprzedzone przyimkiem pan,jesli używasz nicka,to z pana możesz zrezygnować.
Co do twojego pytania o ta konta,na starym forum pisałeś o firmie pod Krakowem pod różnymi nickami i każdy kto interesował się forum doskonale to pamięta,na tym forum pociągnąłeś temat,tylko że tu czujne oko miśka nie pozwala na zakładanie kilku kont,dlatego napisałeś pod własnym oto linkhttp://angliki.info/f23/pseudo-warsztat-w-slomnikach-427.html w jednym z postów pisałeś dobitnie ze na starym forum też o tym pisałeś...
Swoją drogą przeanalizuj swoje posty na tym forum,ja mam być w porządku wobec ciebie...jestem,piszę tylko prawdę i nie oczerniam cię tylko podaję fakty,a ty wobec mnie jesteś w porządku ?od samego początku...najbardziej zastanawia mnie to ,jaki trzeba mieć tupet smarować mnie na forum i dzwonić o poradę jak gdyby nigdy nic...i potem pisać na forum np.jaki to ty masz super sposób na fiz w a4 b6...liczyłeś na to ze powiem ci jak to robię po tym wszystkim ???mogę jedynie współczuć,i dalej nawijać ci makaron na uszy jak zadzwonisz po poradę.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
koniec dyskusji
dalej pieprzysz klupoty ( 27 kont )
pod swoim nikiem i tymi innymi ( matik44, vectra007 )

poskrob sie po lebie i zastanow nad swoimi kontami na tym forum ,a nieoczerniaj mnie
bo jestes za malutki

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
koniec dyskusji
dalej pieprzysz klupoty ( 27 kont )
pod swoim nikiem i tymi innymi ( matik44, vectra007 )

poskrob sie po lebie i zastanow nad swoimi kontami na tym forum ,a nieoczerniaj mnie
bo jestes za malutki

ej koleszko z bańką w nosie nie wrabiaj mnie w coś co nie jest realne ,gdybyś miał troszke oleju w głowie to byś zapytał swoja koleżankę która moderuje to forum a na pewno by cie poinformowała o numerach ip vektry i moim oraz mazurka na pewno sa inne z tego co wiem kolega vektra pisze z angli i jest nagle mazurkiem,ciekawe kto mu w tym czasie auta przekłada skoro mazurek jest w angli :mur:?a za 5 minut mazurek pisze posta jako mazurek z polski. jaro jak jesteś g...i to bądź uprzejmy:jezor3:

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
nareszczie ktos napisal niech moderator poda ip bo wlasnie widze ze kolega nie ma pojecia i uwaza mnie za pana andrzeja i sprawdz sobie kolego i nie posadzaj kogos o to kim nie jest to tyle odemnie

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
Troche to dziwne kolego umawiasz sie na 5 koła za auto a podnsisz stawke o 1400 zł PAMIETAJ gdzie twoje słowo? nie obchodzi mnie to co ty z tym autem robiłeś to twoja sprawa ,umowa jest umowa a ty dodatkowe koszty naliczasz i jeszcze parking?
ja jak paska przekładałem była cena ustalona nie interesowało mnie jakiś freon czy zbierzność itp nie zapłaciłem ani grosza wiecej za przekładke w tym był jeszcze nocleg a radio to mi jeszcze przekładajacy dorzucił w cenie przekładki:)

matik44

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
wolbrom
zadaj te pytanie nie mnie ale ogulnie to ludzie sami ci napisza gdzie tak przekłdaja:thumb2:

bevery9

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
KGR 01 32
Ale ty napisałeś ja jak paska przekładałem była cena ustalona nie interesowało mnie jakiś freon czy zbierzność itp nie zapłaciłem ani grosza wiecej za przekładke w tym był jeszcze nocleg a radio to mi jeszcze przekładajacy dorzucił w cenie przekładki więc pytam gdzie ci tak przełożyli kolego ?

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Troche to dziwne kolego umawiasz sie na 5 koła za auto a podnsisz stawke o 1400 zł PAMIETAJ gdzie twoje słowo? nie obchodzi mnie to co ty z tym autem robiłeś to twoja sprawa ,umowa jest umowa a ty dodatkowe koszty naliczasz i jeszcze parking?
ja jak paska przekładałem była cena ustalona nie interesowało mnie jakiś freon czy zbierzność itp nie zapłaciłem ani grosza wiecej za przekładke w tym był jeszcze nocleg a radio to mi jeszcze przekładajacy dorzucił w cenie przekładki:)

jakie 5 kolo ????
jaki parking ?????
z jakim autem??????
jakie 1400zeta

chlopie co ty pieprzysz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom