• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
administracja nie przyznaje miana polecane robi sie to automatycznie jesli iles tam osob uzna że im pomogles w dziale przekladki pomoc czy opisy przekladek juz nie pamietam chyba 10 czy 15 pochwał,samemu mozna tylko poprosic o zgode na wpis i umieszczenie reklamy i w mapce,i dlatego np.mnie tam nie ma bo nie jestem jakims tam super hiper warsztatem,a to że mam punkciki za pomoc to juz nie moja wina,a wogole to halo administaracja koniec swiąt :jezor2:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
kolego matik dalej piszesz haslami
napisz duzymi literami . Kto????
MY juz wiemy ze mazur jest najlepszy , ale niewiemy kto jest najgorszy

i jeszcze jedno jak sie zdecydujesz to podaj jakies fakty czy fotki , albo ja niewiem co !!!

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Wiesz kolego JARO? dla tego nie wiesz? bo nie jesteś w temacie przeczytaj dokładnie posty , a kto jest najlepszy? TY, zarzucasz mi że reklamuje mazurka ?tak bo dobrze wykonuje swoja prace ale w przeciwieństwie do ciebie nie mam pod każdym postem reklamy z numerem tel.jak ty i nie wypominam ci tego na każdym kroku.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Wiesz kolego JARO? dla tego nie wiesz? bo nie jesteś w temacie przeczytaj dokładnie posty , a kto jest najlepszy? TY, zarzucasz mi że reklamuje mazurka ?tak bo dobrze wykonuje swoja prace ale w przeciwieństwie do ciebie nie mam pod każdym postem reklamy z numerem tel.jak ty i nie wypominam ci tego na każdym kroku.

a co ma do tego nr. tel.
chyba normalne ze nr.tel. jest pod postem
zreszta to jest moj nr. , a nie jak w twoim przypadku mazura link
miales odpowiedziec na proste pytanie , ale wolisz krecic

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
To ty z milicji że mam ci odpowiadać na pytania?(PRZECZYTAJ POSTY HALO) No i czy nie umiesz kożystać z linków troche ci sie dziwie jeśli ci to tak sprawia problem? to jak se radzisz z przekodowaniem licznika po przekładce? jak masz problemy z obsługa kompa? zapraszam do mnie mam syna informatyka chętnie nauczy:piwko:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
to jak se radzisz z przekodowaniem licznika po przekładce? jak masz problemy z obsługa kompa? zapraszam do mnie mam syna informatyka chętnie nauczy:piwko:
nie pisze sie SE tylko SOBIE
mam zone i to mi wystarczy nie potrzeba mi chlopaka

po za tym polec syna Mazurkowi bo on jakos nie daje sobie rady z licznikami
:smiechu:

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
No to teraz wszystko jasne NIE znasz kolego sie na przekładkach:eek:kulary: Nie dziwie sie teraz temu że Papierz wyjechał z Wadowic,Bo jak tam żyć z takimi ludźmi:oops:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a ja powiem ze cos tu jest nie tak, nie zebym byl wscipski( taka moja natura) , ale ten wyzej wymieniony post to oszustwo jak cholera,

nie cale dwa lata temu zalozylismy ze wspolnikiem strone -----www.przekladki.eu---- wtym roku zapomnielismy wplacic kasy za ta że strone ,spoznilismy sie pare dni , dzwonilismy do firmy ktora wynajmuje strony www. ale za spoznienie musielizmy troszke zaplacic wiec
zmienilismy nazwe strony na ----www.przekladki.info.pl----

i teraz moje pytanie
jakim cudem niejaki KAFFAR mogl przerabiac tam auta znajdujac tamten zaklad na,, wtedy jeszcze na naszej stronie '' JARO''
Marlena lub inny operator anglikow chyba moze sprawdzic ze w polowie tego roku jeszcze mielismy strone www.przekladki.eu w profilu moim i wspolnika --cyranek--
i podzielic sie ze wszystkimi z tego forum o jakichs lipnych zadowolonych postach

przypadkiem wpadlem na ten link ale wtym wypadku mam 100% pewnosci ze KAffar pieprzy glupoty

pozdrawiam
Szczesliwego nowego.....................

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Posty kaaffara zostały usunięte bo spamował po kolei w tematach w dziale warsztaty.

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
w okolicach warszawy jest twój kolega KM serwis no i tam słabo robią dla tego polecam mu solidny warsztat:tudu:

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
najmocniej pana przepraszm,myślałem że na forum wszyscy są kolegami,no ja pana nie znam ale z km serwis to chyba sie znacie:alko:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
a tak na marginesie , jako zadowolony klient ktory notorycznie poleca jeden warsztat ,nie zrobiles sobie przekladki sam skoro posiadasz tak duza wiedze techniczna ze udzielasz porad ( i to dobrych )innym uzytkownikom tego forum ?

---------- Dodano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

widze kolego ze masz problemy z czytaniem a moze zrozumieniem tekstu

---------- Dodano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

z tego forum znam osobiscie tylko jedna osobe.......Andrzeja Mazurka

---------- Dodano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

vel Mazura w dowod mu nie zagladalem

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
nie mam narzedzi aby to samemu zrobić a poza tym mam wiele innych zajęć choć patrzyłem na prace przy moim aucie a w dodatku pare śrubek potrafie przykrecić przy samochodzie dla tego sie dziele z innymi:tudu:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
z patrzenia i ze zdolnosci manualnych jeszcze nikt nie zdobyl wiedzy technicznej

---------- Dodano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

a cala ta polemika zaraz sie skonczy przeniesieniem do wolnej strefy ,bo nic nie wnosi do tematu

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
dawno temu uczyłem sie w takiej szkole no i czegoś tam sie nauczyłem bo jak sa dwa kable to każdy gupi je połączy a jak sa już trzy to tam trzeba elektryka:piwko: a teraz zajmuje sie grzejnikami bo z tego kasa jest a forum to hobby:smiechu:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wez nr tel. do kogos kto juz przerabial tam czy gdziekolwiek indziej , i popytaj zebys pozniej niepisal na forum ze auto ci spieprzyli

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom